14. kol 2011.

Par za manje para - Notch se ženi

Za one koji ne prepoznaju koja igra je posredi kad se pomene Notch, reč je o Minecraft-u, naravno! Gospodin Bogotac Minecraft-a, Šveđanin Notch ženi se! To samo po sebi ne bi bila uzbudljiva vest da uz nju ne sledi i poslastica, neka vrsta svadbenog poklona. Ko zna, možda je Notch u srodstvu sa hobitima, pa nama poklanja na svoje slavlje, a možda je samo lukavi zaplet da nas uvuče u čari rudarenja...




Kako bilo, ponuda važi samo danas. Minecraft u beta-izdanju košta 15 EUR, a kada bude završena koštaće 20 EUR. No, u čast svadbenog veselja, ko kupi igru, dobiće još jednu besplatno, što ispadne 7.5 EUR po komadu. Elem, ako imate bližnjeg da iznenadite ovom ljupkom igrom ili želite da ugrabite priliku, do isteka dana četrnaestog u mesecu avgustu (to je 14.8.2011), uz svaku kupljenu igru dobija se još jedna kopija!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Nah, ispala... em je vikend, em zahteva bangavi Moneybookers :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Dovoljno je samo se ulogovati u MB nalog, kartica ne mora biti vezana za njega, pa tako ni verifikovana...

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvini, ali ako moram da registrujem nalog na trećem servisu samo da bih nešto kupio, preskočiću. Kome ne smeta nek' kupuje, nemam ništa protiv da svako radi kako voli.

    OdgovoriIzbriši
  4. To je danas standard, svi imaju MB ili PP... a generalno ljudi ne vole da ostavljaju brojeve svojih kartica svuda (nije 1999. :D ).

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ljubitelj Minecraft-a, ali onaj Notch je stvarno car :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Hteo sam da kupim devojci, pa da dam i sestri kod xD
    One nisu htele, a taman smo mogli svi da igramo lepo minecraft!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!