27. kol 2011.

Vikend popusti, 27-28. avgust 2011.

Ponovo smo zašli u one radosne dane u nedelji, kada popunjavamo svoje digitalne police jeftinim digitalnim igrama. Jer svi znamo da su jeftine igre bolje od skupih. Zato što su jeftine. Šta nas čeka ovog puta?

Pošto je Valve najavio novu CS igru, na Steam-u su u centru pažnje razni HL modovi. Day of Defeat i Richochet koštaju po jedan evro, a Counter Strike, CS: Condition Zero i Day of Defeat: Source po dva. CS: Source prodaje se za tri evra i sedamdeset pet centi. Osim ovoga, možete da kupite Borderlands za pet evra, a i pripadajući DLC paketi su na sniženju. Ako požurite, te počnete sa kupovinom pre 19h, čeka vas i Garshasp: The Monster Slayer, koji košta malo više od tri evra.

Borderlands

Good Old Games prodaje paketić sa igrama razvojnog tima Cyan. Bez obzira na broj igara za koje se odlučite, dobićete 50% popusta. U ponudi su Myst: Masterpiece Edition, realMyst, Riven, Uru: Complete Chronicles, te Manhole: Masterpiece Edition. Cena paketa je sedamnaest dolara, dok se cene pojedinačnih naslova kreću od tri do pet dolara.

Impulse je svakim danom sve slabiji i slabiji, premda nas ponekad prijatno iznenade ponekim biserom. Tako je i sada - očekuju vas Fantasy Wars i Freespace 2 za po deset dolara, te X3 Gold za trinaest.

GamersGate privodi kraju poslednju nedelju svoje letnje rasprodaje. Ranije smo pomenuli igre koje su nam zapale za oko, a vi svakako proverite šta se nudi, pošto je svakog dana po neki naslov na dodatnom sniženju.

Direct2Drive ovog puta izdvaja The Witcher 2: Assassins of Kings, koji se prodaje po sniženoj ceni od trideset dolara. Ostatak ponude nam, očekivano, nije dostupan. Ako se odlučite da kupite nešto u ovoj prodavnici, možete da iskoristite naš kupon i tako dobijete dodatnih 15% popusta.

Iz nekog razloga, prva asocijacija mi je "keks"... The Witcher 2

DotEmu je, čini se, počeo da vrti u krug jedne te iste pakete. Ovog puta su u igri Disciples 2 Gold, Evil Genius i Sacred Gold po ceni od četiri evra, Ground Control 2 i Freedom Force vs. The Third Reich za po tri i po, te Port Royale 2 i FlatOut za po tri.

GetGames ponavlja prošlonedeljnu ponudu, za slučaj da ste je propustili. Tu su King's Bounty: The Legend, Men of War, Serious Sam: The First Encounter, Serious Sam: The Second Encounter i Stonghold svaki za po dva dolara. Slede Deus Ex GoTY, Disciples 2 Gold, Jagged Alliance 2 Gold, Overlord 2 te Sacred Gold, koji koštaju po tri dolara. Na kraju, tu je i Red Orchestra, koji se prodaje za deset dolara.

Desura ovog puta nudi razne igre iz serijala ARMA. Najpre je tu ARMA Gold, po ceni od pet dolara. Sledi ARMA 2, koja košta deset dolara, koliko je potrebno izdvojiti i za Operation Arrowhead. British Armed Forces i Private Military Company prodaju se za po pet.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ukoliko proširite kolekciju nekim od naslova koje smo pomenuli, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!