17. ruj 2011.

Vikend popusti, 17-18. septembar 2011.

Vikend? Kad pre ponovo, pobogu? Nisam stigao ni da trepnem pošteno a već pišem sledeću kolumnu o popustima. Na žalost ili sreću, ovog puta nema mnogo šta ni da se piše.

Steam organizuje veliku rasprodaju Paradox naslova. Sve igre ovog izdavača koje su dostupne na ovoj mreži prodaju se po nižim cenama nego inače, a svakog dana je neka od njih na dodatnom sniženju. Danas je to King Arthur Collection koji se prodaje za sedam i po evra. Pored toga, tu je i Star Wars rasprodaja. Zbog animoziteta koji gajim prema serijalu ne mogu da preporučim nijedan naslov osim Knights of The Old Republic, koji košta svega pet evra. Na kraju, večeras do 19h vas čeka Darksiders, koji takođe košta pet evra.


Good Old Games nudi kompletan serijal Tex Murphy. Sniženje iznosi 50%, bez obzira na to da li uzimate sve igre ili tek poneku. Paket košta osamnaest dolara, a pojedinačni naslovi od tri do pet dolara. U ponudi su Tex Murphy 1+2, Tex Murphy: Overseer, Tex Murphy: The Pandora Directive i Tex Murphy: Under A Killing Moon.

GamersGate je na odmoru, te nude svega nekoliko igara, od kojih jedino Cities in Motion (10$) uliva poverenje.


DotEmu ovog puta nudi SF paketić. Za dva i po evra možete da kupite Aliens vs Predator Classic 2000, Ground Control, Ground Control 2 ili UFO Aftermath. Za tri evra i sedamdeset pet centi tu su Darkstar One i Space Empires 4, dok za pet možete da se častite primercima igara UFO Afterlight ili UFO Aftershock.

Desura nudi uobičajeno - Breaking The Rules za dva i po dolara, gShift za četiri i Stellar Impact za trinaest.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nekim od ovih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Nisam ni ja neki fan SW-a ali ne valja preskočiti još neke dobre igre osim KOTOR-a samo zbog toga.;) Republic Commando je jako zabavan lite taktički FPS. Jedi Knight igre su prva klasa, ali iz nekog razoga nisu na pojedinačnim popustima. Ostalo jeste manje-više bezvredno.
    Naravno, Steam još uvek nema najbolju SW igru
    http://pics.mobygames.com/images/covers/large/1187610923-00.jpg
    ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cool. Tex Murphy je must have, barem za mene

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!