29. lis 2011.

3 dana do rođendana

Ostalo je još tri dana do Igroraminog drugog rođendana. Red je da počnete da spremate čestitke, slažete li se? Baš ste planirali nešto slično? Odlično, mi smo planirali da nagradimo najmaštovitiju čestitku... Međutim, autor neće dobiti neku od specijalnih nagrada, niti Super Meat Boy, Hamilton's Great Adventure, Zombie Driver ili Nimbus. Dobiće nešto sasvim drugačije. Jeste li taj maštoviti autor baš vi? Što ne biste bili?


Jedna od najboljih 3D strategija u stvarnom vremenu ikad, te sigurno najbolja 3D strategija sa tematikom Drugog svetskog rata. Slažete li se? Naravno da se slažete, nema bolje od Company of Heroes. Međutim, kako je osvojiti? Kakvu je to čestitku potrebno smisliti i poslati nam?

Video-čestitiku!

Ne, ne plašite se odmah! Ne očekujemo od vas ništa ekstravagantno, shvatamo da ste PC igrači, a ne profesionalni glumci navikli na svetla pozornice. Međutim to nikako ne znači da niste veoma maštoviti i vešti u radu na računaru. Baš suprotno, znamo da možete da smislite neku uvrnutu čestitku za Igroramin drugi rođendan, postavite je na youtube i pošaljete nam link pre 1. novembra kao komentar na ovaj članak.

Vaš je izbor hoćete li okupiti celo društvo da horski otpeva "Srećan rođendan", maskirati se u Betmena i hrapavim glasom poželeti sve najbolje, ili smisliti neobičan animirani film, uraditi stop-motion animaciju sa kutijama od igara... Nama je svejedno, dok god je posredi vaše autorsko delo (dakle, nešto morate sami smisliti i snimiti, ne možete uzimati tuđe snimke). Nije nam bitan ni kvalitet snimka (dakle u obzir dolaze web-kamere, digitalni foto-aparati, mobilni telefoni, šta god imate), jedino je važno da budete maštoviti, originalni i dobro se zabavite, te da snimak sadrži vaš nadimak na početku ili kraju.

Najbolji rad biće nagrađen i objavljen na blogu Igrorama 1. novembra. Slanjem linka pristajete da vaš rad objavimo i obećavate da ga nećete obrisati čim prođe rođendan, kako bi poslužio kao primer sledeće godine u ovo vreme. Ukoliko ima dodatnih pitanja, slobodno ih postavite u komentarima.

Usput, ovo je gotovo najsigurniji način za osvajanje bar jedne igre. Kako to? Sećate li se kada smo dodatno nagrađivali dobitnike kačketa, ukoliko pošalju fotografiju na kojoj se vidi da ga nose? Koliko smo dodatnih nagrada podelili? Proverite ako ne znate, sve je tu na blogu. Šansa je da će najbolja video-čestitka biti i jedina. Zašto da ne bude - baš vaša?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Vrlo dobar izbor igre (još samo da poklonite neki RPG pa da pokrijete sve veće žanrove), možda bih i snimio nešto kada bih imao odgovarajuću opremu. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Molimo špijune i belosvetske hakere da ne otkrivaju unapred šta će sve biti od nagrada... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa ono, kada otkrijete da poklanjate DA2 ključeve ljudi će se ipak šlogirati...
    Whoops. :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Ccc... bolje traži ko ima kamericu na telefonu da te snimi :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka cast, svakim danom sve bolje i bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sta reci? Koju poslugu porat? xD

    OdgovoriIzbriši
  7. Kad sam video sličicu sa natpisom "Company of Heroes" prosto nisam mogao da verujem! :D ... Pa Vi ste stvarno genijalni i ludi u isto vreme :D (naravno u pozitivnom smislu :) )

    OdgovoriIzbriši
  8. Svaka čast odlične su nagrade

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!