26. lis 2011.

6 dana do rođendana

Borderlands, Hydrophobia i Frozenbzyte Collection za najvernije čitaoce koji su proteklih meseci sakupljali bodove... Čak 6 primeraka igre Super Meat Boy za sve ostale... Međutim, to nikako nije sve! Naš 2. rođendan slavimo 1. novembra, a vi pratite seriju članaka o poklonima - koje ćemo deliti čitaocima. Predstavljamo vam...


... 10 (i slovima, DESET!) primeraka igre Hamilton's Great Adventure! Posredi je sjajna logička platforma sa zanimljivom pričom i veoma lepom grafikom. Ukoliko je do sada niste nabavili, evo prilike da osvojite jedan primerak kada nam se pridružite u slavlju. Darodavac je FatShark Games, pa se setite da lajkujete njihovu FB stranicu.

Ne želite da o vašoj budućnosti odlučuje sreća, već umeće? 
Napišite opis omiljene PC igre i pošaljite nam ga najkasnije 30. oktobra na e-mail u TXT formatu (UTF-8, sa našim slovima). Tekst treba da sadrži ne manje od 900 a najviše 1000 slova, uključujući razmake i specijalne znake. Tri najbolja rada po mišljenju redakcije biće objavljena i nagrađena po jednim primerkom igre Hamilton's Great Adventure. Ne zaboravite da se potpišete punim imenom i prezimenom, a napišite i koliko imate godina, te svoju e-mail adresu, kako bismo mogli da vam pošaljemo aktivacioni kod. Imena i radovi dobitnika biće objavljeni 1. novembra.

(Napomena: Preostalih 7 primeraka igre biće podeljeno na drugi način)

Međutim, da li je to sve... ili ima još poklona? Prijavite se na obaveštenja e-mailom ili preko sindikacije sadržaja, pratite naš twitter i facebook nalog, pa ćete saznati uskoro!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Glasanje uspelo! :D Evo jos poklona... samo mi je problem da ispratim sve to. Ko sad tu iz baraza ide dalje u grupnu fazu?

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, napisao bih neki opis, ali 1000 znakova maximum...qqlele.

    Jel će se saznati ko koliko ima tiketa na kraju glasanja?

    OdgovoriIzbriši
  3. Da li moze da se osvoji vise od jedne nagrade? Mozda bih opisao neku igru, pa me zanima da li bih ucestvovao u narednim izvlacenjima/takmicenjima ako slucajno osvojim Hamiltona :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne možeš da osvojiš drugog Hamiltona nasumično, ali možeš recimo Borderlands, ako imaš najmanje jedan tiket i nešto sreće.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ма, намештаљка. :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!