7. lis 2011.

Battlefield 3, nove slike

Krajnje je vreme bilo da prikažemo neke slike iz kampanje za jednog igrača, zar ne? E pa, evo ih! Malo iz trećeg, malo iz prvog lica, pokoji kokpit aviona... uživajte.










Grafika je svakako napredovala od vremena Call of Duty, zar ne?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Ne bih da smaram, ali previše liči na konzolni port. A čak i tada Metro2033 (bar po meni) ima bolju grafiku kada bi se poredili. B3 ima previše blura i senki koje pokušavaju da sakriju mnogo toga. E sad se pitam šta to treba da krije...i onda pogledamo bočno od HUDa povremeno.

    OdgovoriIzbriši
  2. @Link_Pain, Je l si igrao betu? Jeste da su teksture malo manje kvalitetne od onoga što sam očekivao ali ovo nikako nije konzolni port. Da si to rekao za Skyrim bilo bi na mestu.
    Inače ja pre-orderovo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Eh, vidiš, nisam. Mogu samo zaključiti iz slika. Ništa me ne čudi za texture, jer je i Crysis2 pucao na užitak samog igrača, a manje na generalni i onaj što se tiče okruženja. Osećaj je kao da si pilot u automatskom kokpitu, ne moraš da gledaš ni levo ni desno jer ti je sve po defaultu namešteno. Takoreći, što manje (ne)potrebnih detalja to bolje.
    Ali ako kažeš da je Battlefield3 dobar i da nije konzolni port onda super. Mada nisam fan serijala.

    PS.
    Tek kada Skyrimu ponestane trejlera za hvalisanje ćemo videti koliko je konzolifikovan nekim XBox demoom :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bar da sam rodjen u USA, pa da se iskreno lozim na igru... :D Stvarno dobro izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  5. Dice kaže da nije konzolni port, aj da im verujemo ;). Stoji to što kažeš za Crysis 1 i 2. Kvalitet tekstura je mnogo lošiji danas zbog inferiornosti konzola pa PC pati zbog toga. Inače imao sam i priliku uživo da vidim i BF3 na konzoli i mnogo lošije izgleda.
    A BF je jedini serijal koji stvarno igram još od početka, imao je svoje uspone i padove i nadam se da ovo neće biti pad :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Igram betu i moram reći da je fenomenalna osim što ima dosta bagova (ali to će biti sređeno u finalnoj verziji). Prosto je neverovatno kako neki sitni elementi čine igru realnom, npr. baterijska lampa ne služi samo za osvetljavanje prostora već i zaslepljuje protivnike. :) Beta ima samo medium podešavanja grafike, čak i ako stavite na ultra nema razlike (konačna verzija će imati sva podešavanja ofc.) a izgleda veoma impresivno...IMO BF3 će biti najbolji FPS današnjice, i po gameplay-u i po grafici.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!