19. lis 2011.

CCP se koncentriše na EVE

Dobre vesti za ljubitelje naslova EVE Online - razvojni tim zaslužan za ovo čudo od igre, CCP Games, izjavio je da će svoje vreme u bližoj budućnosti u potpunosti posvetiti bogaćenju svog čeda. Očekujte gomilu novog sadržaja, potpunije iskustvo, i sl. Na žalost, ova odluka je posledica shvatanja da su počeli previše da se rasipaju za tim njihove veličine. Stoga su rešili da otpuste oko 20% zaposlenih, a ostale projekte gurnu u drugi plan.


Na prvom mestu liste čekanja nalazi se konzolna pucačina DUST 514, koja, čini se, neće biti preterano pogođena otpuštanjima. Igra koja će trpeti posledice je, na žalost, dugo očekivani World of Darkness MMO, čiji je tim desetkovan. Saopštenje za štampu nas, ipak, uverava da se rad na ovom naslovu nastavlja, te da nemaju nameru da dignu ruke od njega. Autori tvrde da će WoD MMO promeniti "MMO pejsaž" u istoj meri u kojoj je to učinio EVE. Kada se pojavi, za nekih tridesetak godina.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Dust treba da bude praktično nadogradnja za EVE, tj. ono što se dešava van svemirskih brodova. Pomenuli su, ako se sećam dobro, da će biti povezane međusobno te da će dešavanja u Dustu imati uticaj na EVE. Što u principu može da bude super stvar za ceo EVE svet.
    Ali prava šteta za WoD :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne igram EVE ali čini mi se da je jedan od problema bio to što je CCP htio da uvede mikrotransakcije da bi finansirao njihovu konzolnu ekskluzivu umjesto da ih ulože u EVE i unaprijede tu igru. Taj DUST 514 će na kraju vjerovatno loše uticati na EVE, kada imaš PC MMO i konzolni FPS koji bi trebali biti povezani jasno je da će PC igrači n*******i na kraju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne igram EVE ali čini mi se da je jedan od problema bio to što je CCP htio da uvede mikrotransakcije da bi finansirao njihovu konzolnu ekskluzivu umjesto da ih ulože u EVE i unaprijede tu igru. Taj DUST 514 će na kraju vjerovatno loše uticati na EVE, kada imaš PC MMO i konzolni FPS koji bi trebali biti povezani jasno je da će PC igrači n*******i na kraju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Neeee! :'-(
    Bukvalno jedini MMO koji bih ikad igrao je WoD. A sada ga odlazu za narednih deset godina. :-(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!