4. lis 2011.

Spiderweb Software proglasio rasprodaju i sniženje cena

Još od 1994. godine Spiderweb Software donosi vam igre u stilu "udri-bandu-otmi-sve". Da bi proslavili uspešnu poslovnu godinu, odlučili su da naprave veliku rasprodaju igara na Steam-u. Cene svih proizvoda (igre, paketi, knjige) koji su objavljeni u prošlom veku biće trajno snižene. Osim toga računaju i dodatnih 10% popusta u oktobru za sve, baš sve, igre, pakete i knjige.

Za kraj, Spiderweb Software nam poručuje: "Kupite jeftino avanture. U njima možete da prebijete nekog, otmete mu sve, a ne idete u zatvor. Zato se to zove fantastika!" Dakle, igre iz serijala Exile, Geneforge i Avernum kao i prateći materijal biće na rasprodaji...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ljudi kad kažu da je sve na sniženju, oni to i misle, a ne da prave male tekstove sa naznakom šta jeste a šta nije na sniženju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Posto sam pristalica one narodne, kad ti nesto nije jasno a ti pitaj... Pa ajd da pitam. Kako se pazari na steamu? I jel steam onaj sto dobijes sa half-live orange box ili neki drugi? Jer kad odem tamo na search i ukucam spiderweb on mi izbaci 3 stvarcice, nema nigdi knjiga ili nesto... Mozda su pitanja (nekom) glupa, ali ja se ne snalazim, pa ajd da pitam.. Hvala svima

    OdgovoriIzbriši
  3. Knjige su na sajtu autora: http://www.spidweb.com, a opis Steam-a imaš ovde na blogu, koristi pretragu pošto ne mogu da linkujem u komentaru.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ok. knjige su me i zanimale a njih nisam mogao da nadjem na steamu pa me to zbunilo. Hvala

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!