4. stu 2011.

Debela ajkula ponovo napada

Švedski studio Fatshark (zaslužan za nesretni Lead & Gold, ali i izvrsni Hamilton's Great Adventure) od danas i zvanično radi na još jednom novom naslovu. Nova igra zvaće se Krater (što na švedskom znači "krater", objašnjava saopštenje za štampu), a posredi je akcioni RPG-u sa pogledom odozgo, čiji se izlazak očekuje tokom 2012. godine. Autori tvrde da će tri noseća stuba ovog dela biti izrada predmeta, istraživanje i posledice.



Voleo bih da im verujem, ali iskustvo je pokazalo da su "posledice" reč koja prečesto bez osnova nađe put do brojnih saopštenja za štampu. Za sada najavljuju i nasumične susrete, kooperativno online igranje, te izbor između četiri klase i "mnogo" rasa. Neznatno detaljnije informacije možete da pročitate na zvaničnom sajtu, gde možete i da se prijavite za testiranje. A za kraj - zbirka skica iz ranih faza produkcije.






Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Steampunk hack'n'slash smešten u nekakvu rupčagu (ovaj put i bukvalno)? Istorija je pokazala da coop teško može da omane... Samo nek izbegnu bagove i biće ok.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da će biti nešto kao Torchlight izgleda obećavajuće.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo lepo izgleda. Nadam se da ce biti ok.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!