2. stu 2011.

GTA V, prvi video

Pre nedelju dana mogli ste na raznim mestima da čujete da je Rockstar Games najavio objavljivanje trejlera za GTA V. Igrorama nije jedno od tih mesta, zato što smo mi novinari, a ne produžena ruka nečijeg marketinškog odeljenja. U svakom slučaju, snimak se danas pojavio, a ono što sam video na njemu mi je izmamilo osmeh. Dva osmeha.


Ovo je San Andreas, zar ne? Čak iako je slučajnost što mnogi predeli iz snimka liče na oblasti pomenutog grada, pred kraj zapisa je u krupnom planu znak "Vinewood". Dakle, ponovo San Andreas. To je dobro. Lep i živopisan grad, a ne kao ono sterilno i sumorno đubre u četvorci. Teško je izvući bilo kakav zaključak odavde, ali mislim da možemo slobodno da se radujemo novom Grand Theft Auto naslovu. Barem za sada.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Sjajno, San Andreas je najbolji 3D GTA ako mene pitate.:)
    Naravno, neću da se radujem za sada. Pitanje je da li će ovo stići na PC i ako bude da li će ovaj puta biti iole pristojan port. Ako će PC igrači ponovo čekati pola godine da bi na kraju dobili katastrofalno loš port...

    OdgovoriIzbriši
  2. Glavni lik zaista zvuči zanimljivo. Iako sam očekivao neki osvetnički glas. Ali je zapravo staložen i cool :D
    Bilo bi super ponovo posetiti San Andreas, po mogućstvu i CJa kao bossa nekog kazina koji daje zadatke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Znajući Rockstar verujem da će biti dosta cameo pojavljivanja starih poznanika :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja još uvijek čekam da se vrate u London. Previše vremena je prošlo a kladim se da ćemo posle GTAV prije vidjeti i Vice City i opet Liberty City nego London.

    OdgovoriIzbriši
  5. Muzika na nivou, kao i uvek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hmm. Verovatno će ovo izaći na narednoj generaciji konzola, a mi možemo samo da maštamo o pristojnom pc portu. Za RDR, Rockstar se samo napravio lud, što se tiče pc verzije.

    OdgovoriIzbriši
  7. Како би било лепо да нас сад изненаде и најаве RDR за РС. Шта бих дао да заиграм ту игру на РСју.:( GTA ме одавно више интересује па ме неће погодити ако GTA V не стигне на РС али греота је не дати нам RDR.

    OdgovoriIzbriši
  8. Сваки досадашњи је пређен са 95-100%. До скора сам чувао снимљене позиције свих, од тројке до епизода.
    Неће ни овај бити изузетак.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!