2. stu 2011.

Nemci protiv EA

"Dojčland, Dojčland, iber ales" iliti Nemačka iznad svega. Sad su promenili, sad je sloboda iznad svega. Nemci vole slobodu. Vredan narod, ne voli kad neko drugi zarađuje na njima. Posebno su osetljivi na prevare svih vrsta. Ako ste mislili da niko ne čita EULA, prevarili ste se. Pedantni Nemci pročitali su ugovor i skapirali da ih EA potkrada i laže (Jaoj! Ne, nisu valjda?! EA?)

Elem, Nemci su odmah posegnuli za plamičkom i obredno spalili svoje primerke igre Battlefield 3 s pomenutim prevarantskim ugovorom. Tražili su da se igra povuče, a kao ishod akcije EA gubi, za sada, cirka sto dvajes' 'iljada dolara. Tu je i video kojim dokazuju prevaru. Nemci, volimo vas, sve vam je oprošteno!


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Mogli ste barem napisati kako su ih potkradali i lagali, neki od nas ne razumeju nemački. Barem da znam o čemu se radi pre nego što svi počnu sa pljuvačinom. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znaš nemački a hoćeš u Ojropu? E.... crni Vuli!

    OdgovoriIzbriši
  3. Bolje reći o'š na net a nisi guglao još? :)
    Pa i nije mnogo EA izgubila, zarađuju daleko više. Bitniji je otpor da se oseti, slap to tha face!

    OdgovoriIzbriši
  4. @Walker: Engleski mi je sasvim dovoljan. :P
    @Link: Navikao sam da sve imam na Igrorami, lenj sam, šta ću. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Još im ne radi uopšte taj njihov Origin, niti Battlelog, još mi kradu podatke sa računara! Čestitam EA, imate tron satane igračke industrije.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najžešći su komentari Američkih budaletina. U fazonu "pa šta vas briga, šta se žalite, ionako nemate ništa bitno na hhdu". Zbog takvog idiotizma je naš lik tamo pre godinu dana morao da se sudi sa budalama da bi mu nakon 6 meseci vratili decu zbog "nesporazuma". Idiotardi totalni. Ako njih otpozadi država njihova, ne mora i nas druge, mada je Amerima normalno da sve što se dešava kod njih ima efekta i u ostatku sveta. Uključujući i špijuniranje i korišćenje ličnih dokumenata za reklame. Pitam se kakav je osećaj kada znaš da ti je mamina slika sa mora zapala na net u naslovu "sredovečne žene, seks u poznim godinama"...
    Osećam se kao da sam u Ubiku, sledeće godine moram da platim vratima (koja sam JA kupio) da me puste da izađem. A ako nemam pare ne mogu ni u WC da kenjam kao čovek.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!