14. stu 2011.

Najavljena igra Retrovirus

Tim Cadenza Interactive, autori tower defense naslova Sol Survivor, najavili su novu igru. Zove se Retrovirus, a posredi je akcioni FPS sa „šest nivoa slobode“. Prosto rečeno, poput vožnje svemirske letelice, kao slobodni let sa ili bez gravitacije (tj. kao legendarni Descent - prim.urednika). Igrači su stavljeni u ulogu naprednog anti-virus programa koji treba da očisti jedan kompjuter od opake virusne infekcije.
Očekuje se dobra akcija, mnoštvo logičkih problema, dosta modifikacija za oružja, te i kooperativni mod za singleplayer kampanju. Trenutno se ne zna datum izlaska jer je igra još u fazi pre-Alpha. Na sajtu autora dostupne su dodatne informacije, kao i koncept crteži i druge zanimljivosti, pa koga to zanima neka baci pogled.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

 1. Mene su kupili. Već predugo nije bilo ničega nalik na Descent.

  OdgovoriIzbriši
 2. @Danilo S.
  Zaista, imaš pravo. Stvarno dugo.

  Samo ne shvatam kako su sa tower defensa odmah rešili da pređu na ovakav tip igre, većina se drži jednog.

  OdgovoriIzbriši
 3. Jednog žanra drže se samo timovi koji ne smeju da rizikuju... poput onih u vlasništvu velikih izdavača.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ako ste igrali RF Armageddon, u dijelu igre vozite letjelicu kroz tunele. Tu dosta liči na igre iz Descent serijala. Vjerovatno bi ljudi iz Volitiona rado napravili novi Descent da mogu.

  OdgovoriIzbriši
 5. @Walker
  Istinu zboriš :)

  A jel igrao neki Forsaken? Beše i to davno.

  OdgovoriIzbriši
 6. Igrao sam, ali nije mi se dopao. Koliko sam shvatio, onaj domaći Pyroblazer je inspirisan Forsakenom na neki način. Videću da ga uzmem na Steamu kad bude prilika.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!