2. pro 2011.

EA kupio PopCap Games

Upravo smo dobili vest da je EA kupio PopCap Games. Poznati su vam po igrama poput Bejeweled, Zuma i Plants vs Zombies. Od 2. Januara 2012. godine preći će u kompletno vlasništvo EA kompanije. Pa dobro, veliki džin je progutao malog, kako to obično i biva u realnosti.

Videćemo šta će biti, ali EA bije loš glas odavno i to ne samo zbog svojih skorijih neartikulisanih propisa i "nasumičnih" korisničkih ban-ova.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Mene boli glava od njih, svakoga dana kada čujem ili vidim ime tog loga, majke mi. Prvo su razbucali Bioware, onda su počeli da banuju sve kojima se ne sviđaju njihove igre. I to kompletan korisnički ban koji je navodno samo na forumu, ne i za igre koje koriste. Kažu da je to "rupa" u njihovoj polisi. Zatim su počeli da kažnjavaju novinare koji ne pišu dobro o njima time što ih stavljaju na "crnu listu". Sve to zbog 2 miliona pišljivih prodatih primeraka neke igre.
    Očigledno je da dok im tih 2 miliona ne kaže sledeći put da se teraju, oni će i dalje nastaviti da rade kako im volja. Tako da me je iskreno žao za PopCap Games.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne mora da znači da će im biti loše, ali znam šta su uradili sa Playfishom, ugasili im neke odlične igre (geo challenge, who's got the biggest brain) i bacili ih na sims social... Videćemo.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!