3. pro 2011.

Vikend popusti, 3-4. decembar 2011.

Kako su stvari krenule, za koju godinu će se sniženja na sajtovima-prodavnicama smenjivati na svakih pola sata. Nekada davno, rasprodaje su bile rezervisane za posebne prilike. Kasnije, za vikend. Zatim i sredinu nedelje. Sada je svakog dana poneka igra na popustu negde. Svakog dana.

Pre neki dan ste mogli da vidite šta Steam sprema za decembar. U okviru ove akcije, Dungeon Siege 3 će večeras do 19h koštati dvadeset evra, pa ko voli... Osim toga, ovog vikenda možete da zaigrate Brink besplatno, a ako vam se dopadne i da ga kupite za svega pet evra. GalCiv 2 je pre neki dan debitovao na Steam-u, te je sad na omanjem sniženju i košta malo više od jedanaest evra.


Good Old Games ponovo nudi Kalypso paket, koji čine Creatures Exodus, Creatures Village, Creatures: The Albian Years, Expendable, Incoming, Patrician 1+2, Port Royale, Stronghold, Stronghold Crusader i Tropico Reloaded. Popust iznosi 50% bez obzira na broj kupljenih igara, te je cena paketa trideset dva dolara, dok pojedinačne igre sežu od tri do pet.

Na Impulse-u vas čekaju Sol Survivor po ceni od dva i po dolara, te EVE Online: Incursion i Rift za po deset. Tu je i Cities XL 2011, koji se prodaje za četrnaest dolara.


Neke od igara koje GamersGate nudi ovog vikenda možete da vidite ovde, a za ostalih milijardu naslova koji su na sniženju bolje da posetite sajt. Što se tiče dnevnih popusta, danas je na tapetu Star Wolves 1-3 Bundle, koji se prodaje za petnaest i po dolara.

DotEmu, u skladu sa trendovima, narednih petnaest dana nudi svakog dana drugačiju igru na pozamašnom sniženju. Danas je to The Abbey, koji košta jedan i po evro.

GetGames prodaje obe Far Cry igre u paketu za šest i po dolara. Tu je i A Farewell To Dragons po ceni od pet, Anno 1404 Gold za petnaest, Assassin's Creed 2 za sedam i po, te Assassin's Creed Brotherhood za dvadeset.

Na sajtu Desura vas čeka The Tiny Bang Story, koji se prodaje za pet dolara.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj pusti vikend. Ako proširite kolekciju nekim od ovih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!