16. pro 2011.

Najavljena igra C&C Tiberium Alliances

EA nam je upravo javio da radi na novoj strategiji. Command & Conquer - Tiberium Alliances je prvi MMORTS u čuvenom C&C serijalu. Igra se preko browsera i cilj ove igre je stvoriti stabilnu alijansu sa drugim igračima zarad pobede ili opšte dominacije. Sada je u otvorenoj beta fazi, a svi koji žele i koji su ljubitelji ovog strategijskog serijala trebalo bi da se prijave ovde uskoro.





Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 16:

  1. Pišete o ovoj browser nesreći, a o Generals 2 ni reči. Ccc... :p

    OdgovoriIzbriši
  2. Igrao sam sve iz C&C serijala, ali browser MMO mi ne izgleda kako nesto sto ce me zadrzati. U svakom slucaju cu testirati

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, pišite o Generals 2. O igri koja koristi engine koji uopšte nije predviđen za RTS, u kojoj će se pojedinačne jedinice prodavati kao DLC i čija priča će se sigurno vrteti oko srcecepajuće gej romanse američkog i kineskog generala. BAJOVER, FAK JEA!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa biće ovde dosta igrača iako je browser igra. Ako ih ima u Ogame-u, zašto ne i ovde? Sad to što je browser based je druga priča, ko voli nek izvoli.

    @Danilo S.
    Baj i over xD
    Zamišljam kineskog generala ovako:
    http://4.bp.blogspot.com/-XEuE9rb9S6w/ThZ41uGd8UI/AAAAAAAAAbY/L7lGRThTAPc/s1600/ken_jeong_hangover.jpg

    OdgovoriIzbriši
  5. Link_Pain, без увреде момак али од како пишеш за Игрораму имам осећај да је ово блог о ММО и browser играма. Гомила текстова о апдејтовима за којекакве MOBA игре, о ММО и F2P играма и томе слично а рецимо нико од вас се није сетио да напише ништа када је најављен Generals 2, да Alan Wake и Stacking стижу на РС, нема више текстова о викенд попустима (мислим да нигде нисте споменули ни HiB 4)... Не знам, која је онда сврха овог блога, схватате ли ово озбиљно или шта?

    Ни ја не очекујем ништа од нових Генерала. Да будем фер, Бајо нема никакве везе са игром већ се ради о новом тиму који је састављен од ликова који су радили за New World Computing и Ensemble (што би било сјајно да нису под контролом ЕА). ЕА је само залепио Бајино име на њих да би привукао клинце. Игра ће бити смеће, мени је довољно што су признали да ће се додатни генерали, јединице и нови модови игре засебно продавати. Јадно...

    OdgovoriIzbriši
  6. Li Mun, šegrti nemaju uticaja na uređivačku politiku bloga, oni pišu po zadatku. Ne možeš da kriviš Linka zato što ne pominjemo Generals 2 - slobodno krivi Bioware, koji nam je na crnoj listi.

    Poz.

    OdgovoriIzbriši
  7. @Li_Mun
    Kapiram te skroz, većinu stvari i jesam pisao uglavnom nešto vezano za MMO, ako ne računamo Bastion. Ali kao što ti reče Walker, mi šegrti šta dobijemo kao zadatak to i radimo, ne pitamo previše i ne možemo da biramo. Da sam dobio neku vest za to što si naveo sigurno bih napisao.
    Mada, jesu bili popusti objavljeni...pa nekoliko već, sve zbog Božića (jer su mahom katolici zapadnjaci). Steam je imao (i to debeli popusti), Gamersgate, onaj PayWhatYouWant IndieBundle...

    OdgovoriIzbriši
  8. @Li_Mun
    Nema previse smisla da posebno pisu o popustima za vikend u decembru jer skoro CEO mesec prodje u popustima!;)

    OdgovoriIzbriši
  9. @Walker: Zašto onda ne pominjete novi South Park RPG od Obsidiana? Da nisu i oni na 'crnoj listi'? Da li uopšte postoji crna lista u novinarstvu? Zar ne bi trebali objektivno da izveštavate o PC igrama nevezano za vaše neke subjektivne mržnje? Ako ćete dozvoliti da vaši subjektivni utisci toliko dominiraju, pa da bojkotujete izveštavanje o nekim igrama, onda bolje pravite blog, pa otvorite dušu. :p

    OdgovoriIzbriši
  10. Hteo sam da napišem 'novi' blog. My bad.
    Also, da ne shvatite ovo kao neki loš pokušaj flejma, hoću da kažem da sam ono napisao jer me zanimaju mišljenja ljudi sa Igrorame o tim nekim igrama. Ovde mogu da pročitam nešto što mogu da razumem nevezano od toga da li se slažem sa napisanim, a ne da čitam neke mainstream sajtove sa 'wtf is this' facom. I say this because I care. :3

    OdgovoriIzbriši
  11. Sve je to fino, ali nikad u pune 2 godine rada nismo uspeli da pokrijemo sve i jednu igru u svakom trenutku, niti je moguće pisati o svakoj igri baš kada neko od desetine hiljada čitalaca to očekuje.

    Kad budemo imali nešto valjano da kažemo, čitaćete o tome. Vremena ima jer su naslovi koje pominjete tek u početku razvoja. Nećemo da pišemo pljuvačke članke samo da bismo napisali bilo šta.

    Dodatno, za sve koji zaboravljaju, mi smo veoma mala redakcija sastavljena od volontera, koji ovo rade iz ljubavi ili hobija. Nemamo mesečne prihode od par hiljada evra kao strani sajtovi/blogovi slične vrste, pa da unajmimo dovoljno saradnika da sve bude pokriveno. Moramo uvek da imamo listu prioriteta. Ukoliko smatrate da to nije dovoljno i da mora bolje - niko vam ne brani da se prijavite, konkurs za nove saradnike je stalno otvoren.

    OdgovoriIzbriši
  12. "када је најављен Generals 2, да Alan Wake и Stacking стижу на РС, нема више текстова о викенд попустима (мислим да нигде нисте споменули ни HiB 4)"

    Evo dokaza da ljudima ovde ni ne trebaju vesti, sve vec znaju XD
    Mozda neka vest od gost autora (citaoca) ne bi bila losa? XD
    Ili sve te vaznije vesti koje ne mozete da stignete da napisete, to uradite u par recenica svaku temu pa u jednu veliku vest? XD

    A fuck it, nisam hteo da ulazim u full on critic mode, ali stvarno mi se namece pitanje: Kako to da nema vesti o ovim stvarima koje sam citirao gore? Deluje mi cudno.

    A drugo sto mi je cudno je da se sve radi iz ljubavi, a segrti rade samo sto im se kaze?

    Mozda je kljuc u tome da nemate vremena? A sto se tice:
    "Vremena ima jer su naslovi koje pominjete tek u početku razvoja. Nećemo da pišemo pljuvačke članke samo da bismo napisali bilo šta."
    Zasto pljuvacina? Pa moze samo da se kaze najavljeno to i to, bez pljuvacine.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ma vesti su sigurno negde u šteku, neće da pobegnu. Šta se sekirate. Spamovaće reklame svi od jutra do sutra do kraja praznika.


    "A drugo sto mi je cudno je da se sve radi iz ljubavi, a segrti rade samo sto im se kaze?"
    Recimo da si archmage i imaš šegrta koji baš želi da nauči mnogo stvari od tebe. Ćeš ga terati odmah sa fireball-om da podgreje supicu, gde će ili da pogine ili da pobegne kada shvati koliko si lud. Ili polako, bez magija za početak? :D

    OdgovoriIzbriši
  14. "Ćeš ga terati odmah sa fireball-om da podgreje supicu, gde će ili da pogine ili da pobegne kada shvati koliko si lud."

    Mozda segrt provali da vatrena kugla nije jedini magicni nacin da se zagreje supica (a da pritom bude lepo podgrejana bez neplaniranih eksplozija)? ;D

    Ali okej, trening iz prve pomoci dobro dodje.

    P.S. Ako ne moze da podnese ludilo, dosao je kod pogresnog warlocka (see avatar) >:D

    OdgovoriIzbriši
  15. Hahaha, baš zbog avatara sam to i rekao >D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!