6. sij 2012.

Novogodišnji specijal

Dočekali smo Novu 2012. godinu, slavili po trgovima, klubovima i toplim domovima. Pravi igrači ponoć su dočekali na multiplayer serverima, okruženi nepoznatim ljudima iz celog sveta, uživajući u onom čudnovatom minutu kada suparnici polože oružje i čestitaju jedni drugima praznike. Ipak, pitali ste nas, gde je top-lista najboljih igara objavljenih u prethodnoj godini? Navikli smo vas da je očekujete početkom januara. Gde su obećani prvi utisci, gde pregled najvažnijih događaja? Rekli smo da spremamo nešto drugačije ove godine... Nismo vas slagali. Pogledajte.


Nadamo se da vam se dopada ovo što ste videli. Kojih pet igara, objavljenih prošle godine, su po vama najbolje? Napišite u komentaru pa da uporedimo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 12:

  1. Odlicna emisija, svaka cas'... bas volim ove vase video postove.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve je OK ali preskociti Batman-a to mi nikako nije sjelo XD

    OdgovoriIzbriši
  3. Broj jedan mi je precjenjen, ali Broj 2 je ono što je najbolje servirano na moj stol prošle godine. Sve u svemu ovo je pristojan završetak godine našega najdražega tima u regiji, pa i šire. Sretan Božić, sretni praznici, sve u svemu nadajmo se da u novoj 2012oj budemo nagrađeni sa mnogo kvalitetnih ostvarenja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobar klip, bravo za trud :)
    Ovu vašu listu sam i očekivao manjeviše. Najbolje igre koje bih ja izdvojio su Dead Space 2, Gray Matter i Portal 2. Trenutno igram Skyrim, on bi verovatno upao u top 5. Ostale nisam igrao, mada verujem da bi Bastion i Batman takođe upali u top 5.

    OdgovoriIzbriši
  5. Džedaj ne može da "padne" nikako...pa šta su mislili za ime sveta?! Kakvi crnci, znači ne verujem. Ako neko to slučajno i provali možda ga i banuju zbog debalansa xD
    Guild Wars 2 očekujemo svi samo tako.

    Sjajan video!

    Meni je jedino mi je žao jer nije bilo Deus Ex: HR. Ali šta da se radi, ne možemo sve Pokemone pokupiti :P

    OdgovoriIzbriši
  6. Hehehe, Minecraft.. nisam ni sumnjao da ce biti u prvih 5, a sto se mene tice, zasluzuje prvo mesto :)

    Dobar vide, svaka cast :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Praviću se da nisam čuo da je Minecraft najbolja igra u poslednjih deset godina.
    :P
    Mojih top pet bi bili
    1. The Witcher 2
    2. Shogun 2
    3. Bastion
    4. Deus Ex HR
    5. Frozen Synapse
    Čudi me da vam DE:HR uopšte nije na listi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Terarija, Deus Ex: HR, Portal 2, Witcher 2, Dungeon Defenders.
    Imam jos nekoliko igara( Shogun 2, Bastion) iz 2011, al nisam ih jos igrao.

    OdgovoriIzbriši
  9. Видео је добар иако се баш и не слажем са вашим избором за игре године.;)
    Deus Ex:HR је за мене убедљиво најбоља игра године (не разумем зашто овде није добио ни опис). Ако требам да се ограничим на само пет игара остала четири избора били би Magicka, Dead Space 2, The Witcher 2 и Anno 2070.

    OdgovoriIzbriši
  10. Portal 2
    Deus Ex 3
    Brink*
    The Witcher 2
    Skyrim**
    Recimo da je ovo bila relativno dobra godina za igre.
    *Jedna od najzabavnijih online pucacina koje sam igrao i steta je sto igra nije privukla vise igraca. Nije bila u bas najboljem stanju kad je pustena u prodaju ali sada je mnogo bolje ali opet nema ni izbliza dovoljno igraca iako je igra cesto na velikim popustima. Ovakva igra je u opasnosti da umre ali zato hrpa igraca rado kupuje svaki Battlefield i CoD po punoj ceni. Uzas.
    **Sto se tice Skyrima, njega bih stavio u najboljih pet samo zbog potencijala. Sada moze da bude zabavan neko vreme ali supalj je ko svajcarski sir.

    OdgovoriIzbriši
  11. ^Nisam igrao Brink, ali slicno je i sa Monday Night Combat. Odlicna igra, ali zajednica je iscezla. Nije bilo odgovarajuceg tutorijala, pa su mnogi odustajali od igre. A isto tako je cesto bila na popustu i free vikednima. Jos se koprca i ima igraca, ali uskoro izlazi free verzija- Super MNC. MNC mi je mozda i za top 5 ove godine, svakako za top 10.
    Slazem se i za Skyrim.

    OdgovoriIzbriši
  12. Od igri koje sam ja igrao: Skyrim, Dungeon Defenders, Orcs must die, Limbo, Bastion

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!