10. sij 2012.

Team17 i GOG.com potpisali ugovor o saradnji

Od sada ćemo u GOG.com digitalnoj prodavnici moći da pazarimo "crve", jer je Team 17 potpisao ugovor o distribuciji svojih igara na ovom sajtu. Kao i sve druge igre iz te digitalne prodavnice, ovi naslovi će da budu bez ikakve DRM zaštite. Šta je u ponudi trenutno?


Worms United, specijalna edicija koja sardži originalne crviće i njihov nastavak Worms Reinforcements. Zatim, Alien Breed zajedno sa Tower Assault-om. Pojedinačna cena je 4.71€. Uskoro će se u prodaji pojaviti i Superfrog i World Rally Fever: Born on the Road.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Što je neviđena prevara jer su se sve te igre mogle do prošle godine besplatno preuzeti sa Team17 sajta. Ali što bi Team17 davao besplatno kad može da naplati 6$ za igru staru 20 godina sa preinstaliranim DOSBox-om. Da je neki rimejk pa i da razumem ali ovako je samo totalno lame.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad su juče najavili na FB novog izdavača i napisali "worm up", očekivao sam Worms Reloaded i novi Alien Breed serijal (jer je GOG nedavno rekao da će od ove godine početi sa prodajom novih igara, uz klasične hitove, isto bez DRM) kad ono...

    OdgovoriIzbriši
  3. @DeCoy
    Slazem se. Slicno je bilo i sa starim C&C igrama. Secas se da su postajali besplatni kada su stizali C&C 3 i RA3 i ono djubre posle, mogli su legalno da se skinu sa zvanicnog sajta. Sada ih opet prodaju a prvi Tiberium i RA ce 100% da se pojave na GOG.com do proleca. Najgore je kad vidim likove koji su toliko GLUPI pa to traze i odobravaju. Ladno mozes naci gomilu postova na GOGovom forumu u kojima bolidi traze da Bethesda pocne da prodaje Arenu i Daggerfall preko njih iako se obe igre mogu skinuti za dz, jer su kao spremni da plate za "laku instalaciju". Jebene ovce.

    OdgovoriIzbriši
  4. ^Prvi Ground Control je godinama bio besplatan. Sada ga prodaju na sve strane.
    GOG me je razočarao ovde, najavljivali su novog velikog izdavača. Team17 teško da je veliki izdavač.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!