23. velj 2012.

Biart o pozadinskoj priči Deep Black: Reloaded

Svoj naslov kompanija Biart kategoriše kao miks špijunskog i naučnofantastičnog FPS-a, koji se odvija 2047. godine kad vladaju velike kompanije i konstantna strepnja od globalnog terorizma. Glavni lik je Syrus Pierce, nekada najbolji plaćenik grupe CHARON. Sve do sudbinskog obračuna sa Al-Azrad terorističkom organizacijom, gde mu je ceo tim izginuo u Jemenu.

Pomenuo sam Ishiguro-Himmel Systems kao glavnu svetsku kompaniju koja koristi japanski "keiretsu" model (manje firme sa glavnim središtem) poslovanja. Smeštena je u Berlinu, a kako su prvi uspeli da pronađu meteorit koji je udario u Zemlju profiti su im skočili mnogo iznad drugih. Ostale kompanije su The United Federation of Gondwana i GSA (Global Strategic Alliance). Ovo pomalo liči na novi Syndicate, zar ne?

Nekoliko godina posle duge pauze kontaktira ga njegov bivši komadant Jack Sterling. GSA naučni tim je u opasnosti. Taoci su njegovog starog dušmanina, Al-Azrad terorističke organizacije. Pierce mu je potreban jer je imao iskustva sa njima. Operaciju će voditi jedini preživeli član njegovog bivšeg tima, pukovnik Susan Velasco. Međutim, kako uspeva da infiltrira podzemno postrojenje (naslov se igra uglavnom pod vodom), shvata da je prevaren i da je posredi nešto mnogo ozbiljnije i gore.

Ako vam se svidi demo, igru možete naručiti odavde za 29.99€.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!