15. velj 2012.

Deep Black: Reloaded, podvodna akcija!


U ovom naučnofantastičnom naslovu Biart kompanije, oružja izgleda funkcionišu savršeno i u vodi. Svet mračne budućnosti Deep Black: Reloaded-a nudi oko 40 misija, pod vodom i pod nebom, a prepun je okršaja sa globalnim korporacijama koje se bore za moć i neko napredno biološko oružje. Demo linkovi su ovde, ovde i ovde! Cena naslova je 39.99€, a izlazi 1. Marta za PC i konzole.


Par zanimljivih stvari vredi pomenuti. Prvo i verovatno bitnije, PC ima podršku za NVIDIA 3D VISION koji omogućava savršenu grafiku podvodnih okruženja. Koliko vidim po videu i slikama, dok se ljudi ne naviknu  na ronjenje, biće dosta nenamernog koprcanja.






Ishiguro-Himmel Systems je glavna "zla" korporacija (keiretsu) koja drži najveći monopol i vojnu moć u svetu, smeštena u Berlinu. Pored nje, svi se u tom svetu bore da se dokopaju nekog meteorita koji se zakucao u planetu. Ichthys je A.I. "zle" kompanije koji radi na tome da provali sve tajne misterioznog objekta. Glavni lik je "slučajnim" izgledom pljunuti bivši mutavko poznatog EA serijala. Ne znam da li je to bilo slučajno ili ne, ali igra svejedno izgleda kao solidna i zanimljiva akciona pucačina.



Uh, da ne zaboravim, ima i podršku za Razer Hydra kontroler. Evo pogledajte kako uživo izgleda i to.


Za kraj, promotivni video koji prikazuje deset akcionih minuta ovog naslova. Ukoliko igru naručite pre zvaničnog datuma izlaska možete sačuvati 10 evra u odnosu na punu cenu.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Nadam se da neće na sred igre da ubace mutante, demone,...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!