22. velj 2012.

Borderlands 2 stiže u septembru!

2K Games i Gearbox Software najavljuju nastavak svoje mešavine Dijabolikog RPG-a i punokrvnog FPS-a za ovu godinu. Amerikanci imaju sreće, kod njih će stići 18. Septembra, dok će nama ostalima 21. Septembra stići u prodavnice. Borderlands 2 izlazi za Xbox, PS3 i PC platforme. Na Pandori smo i dalje, ali čekaju nas veći predeli i još urnebesniji likovi. Uživancija sa kooperativnim igranjem ostaje takođe.


Ko želi, može da naruči igru i usput dobije neke posebne dodatke u svom pakovanju, poput arsenala oružja ili ključa za otvaranje jedinstvenog kovčega sa blagom u igri.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Kenjt vejt. Jedino u drustu i valja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Šta ga znam, meni je bio zabavan i bez društva. Prešao sam je jednom, pa sam napravio pauzu od mesec dana i išao na teži nivo. Tek tad je bilo dovoljno zanimljivo. Jače oružje, teži protivnici, mnogo skillova otključanih.

    Mada bih zaista želeo da igram sa nekim u društvu nastavak. Verovatno ne ako vode Gunzerkera, jer Brick kao saputnik koji se manijakalno smeje dok besni je zvučao zaista sablasno...štrecao sam se svaki put kod drugara kada je protrčao sa njim pored mene dok je u rage momentu. Bar razbije pola bataljona sam :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja solo nisam mogao duze od pola sata da igram keca.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!