29. velj 2012.

Game of Thrones, nove slike

Stižu nam nove slike iz Vesterosa Cyanide naslova, ovogodišnjeg majskog RPG-a, čiju izradu svaki ljubitelj Martinov sigurno prati. Castlewood je jedno od mnogih mesta koje ćete prosetiti, vodeći Mors-a iz "Noćne Straže" ili crvenog sveštenika Alester-a. Moram priznati da mi ovi oklopi deluju solidno i teško, a uz to i primamljivo za povremenu nošnju, u igri naravno.







A pre nego što počnete da pretražujete na Internetu šta je to Castlewood, znajte da ga je Cyanide ubacio u igru, te da to mesto nije određeno u knjigama. Ima zanimljivu pozadinu doduše. Pre petnaest godina za vreme Robertovog prevrata, tadašnji lord je stao na stranu Targarjena. Kako su večiti vladari, zmajske krvi, izgubili tako je i on izgubio svoju glavu. Brat od tog lorda, srdačni prijatelj Roberta, Arwood Harlton je nasledio feud. Inače, dobri su prijatelji i sa kućom Sarwyck koju smo pomenuli ranije.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ovo bi lako mogla da bude jedna od najboljih igara ovo godine. Jedva čekam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Što su mi poznati ovi sa belim drvetom na plaštovima...možda sam samo umislio. Toliko bannera u knjigama, ne može ih čovek popamtiti sve.

    OdgovoriIzbriši
  3. Stiže i MMO...
    http://www.gameofthronesmmo.com

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!