2. velj 2012.

Game of Thrones, Riverspring i Sarwyck Keep

Cyanide Studio nam otkriva malo sadržaja iz igre, rađenoj po sjajnom serijalu romana Džordža Martina, koju očekujemo da se pojavi u maju. Reč je o gradiću Riverspring i Sarwyck Keep-u. Gospodar Sarwyck je preminuo, a kako je on otac jednog od dvojice glavnih likova u igri, ovaj slučaj primorava Alester Sarwyck-a da se vrati u svoj kraj nakon petnest godina samonanetog izgnanstva.











Možda će ga ovo primorati da preuzme vođstvo nad svojom vladajućom kućom? Ko zna, videćemo ako i bude takvog izbora u igri. Bilo bi strava.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Kao fan "A Song of Ice and Fire" serijala željno isčekujem ovu igru, mada imam i više nego dovoljno razloga da strahujem kako će ispasti, najviše jer mi Cyanide Studios baš ne uliva poverenje...

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo nek što manje HBO pornografije bude, tako može na Witchera da vuče što bi bilo odlično. Golotinja na nivou. Ona sranja iz serije jedva sam progutao, Jenna Jameson ima da im snima scene na kraju...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo će biti vrhunska igra ja mislim. Ima potencijala da buda bolja od provag Witchera ako urade dobro možda bude bolja i od drugog dela... Serija je jedna od najboljih. Odgledao sam prvu sezonu i odmah skinuo audio kjnige za drugu i treću knjigu i preslušao ih. Nešto najbolje... Jedva čekam da vidim kako će uraditi drugu knjigu u TV seriji. Igra naravno ima da razvaljuje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da si ga preterao u nadi xD
    Ali iskreno se nadam da mislim pogrešno. Ironija, ali knjige vs serija kao nebo i zemlja. Igra ima potencijala daleko više, nije zaokružena na 45min po sesiji.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!