17. velj 2012.

Izmena u organizaciji mesečnih darivanja čitalaca

Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas o važnoj izmeni u organizaciji mesečnih darivanja. Do sada su u "šešir za izvlačenje" ulazili samo čitaoci koji su u toku prethodnog meseca napisali pet ili više komentara. Iako su svi posetioci pozvani da se aktiviraju i pišu što više, kako bismo diskutovali o igrama i novostima iz sveta igara, često se dešavalo da više od pet komentara imaju jedni te isti ljudi. Štaviše, ti isti čitaoci najčešće napišu i više od deset utisaka tokom meseca. Usled toga, oni koji više vole da čitaju a ređe se javljaju, ostaju uskraćeni za mogućnost da nešto dobiju i zaigraju.

Odlučili smo da ovo promenimo. Smatramo da svi čitaoci, koji napišu barem jedan komentar prijavljeni sa svojim Blogger nalogom, imaju pravo da učestvuju u mesečnom izvlačenju. Napominjemo, nije potrebno kupiti bilo šta za učešće, niti će blog Igrorama ikada tražiti da platite bilo koju uslugu ili servis. Dovoljno je da napišete jedan komentar i možete da osvojite licenciranu igru ili neku drugu nagradu.

Ovo će imati značajne posledice na organizaciju dodela. Naime, usled većeg broja učesnika, šanse za dobitak svakog pojedinačnog komentatora istovremeno i rastu i opadaju. Rastu, ako pre ove izmene nije mogao da učestvuje jer je u proseku pisao manje od pet komentara mesečno, a opadaju ako jeste, jer će se sada ogledati protiv daleko veće konkurencije. Međutim, ne želimo da ovaj izlazak u susret manje aktivnim čitaocima nenamerno pretvorimo u kaznu za one najaktivnije. Stoga smo odlučili da osnujemo Igrorama Gold Club.

Šta je sad to?

Posredi je grupa, koja okuplja najaktivnije komentatore bloga Igrorama, a čiji je cilj da im donese posebne pogodnosti, poput mogućnosti da povremeno osvoje neku popularniju igru kroz zatvoreno darivanje putem servisa SteamGifts.com, rano učešće u našim novim projektima i slično.

Pravila:

- Članstvo u grupi je privremeno, a ostvaruje se na osnovu aktivnosti u prethodnom mesecu. Potrebno je napisati najmanje 10 komentara na blogu i 1 poruku na forumu, s tim da uredništvo zadržava pravo da ne računa komentare neprilične sadržine. Čitaoci koji ispune zadatu normu dobiće pozivnicu, a postojeći članovi čija se aktivnost smanji biće udaljeni dok se ponovo ne aktiviraju. Uredništvo zadržava pravo da ne pozove u grupu čitaoce koji su na bilo koji način prekršili uslove korišćenja bloga Igrorama, te da zauvek udalji članove koji prekrše uslove korišćenja bloga Igrorama, mreže Steam ili servisa SteamGifts.com!

- Shodno pravilima servisa SteamGifts.com, članovi grupe mogu da učestvuju u izvlačenjima samo ako ne poseduju datu igru na svom Steam nalogu. Poklon dobijen kroz ovaj servis mora se aktivirati na dobitničkom nalogu i ne sme da se koristi za dalju trgovinu ili poklanjanje. Učestvujte samo ako zaista želite igru i nameravate da je igrate.

- Članovi nisu dužni da poklanjaju igre drugim članovima kroz servis SteamGifts, ali su dobrodošli da to učine ako žele. Neophodno je da u tom slučaju samostalno nabave poklon-igru pre pokretanja novog darivanja, shodno pravilima servisa. Preporučujemo da pročitate SteamGifts FAQ da biste izbegli potencijalne zabune, koje bi mogle da dovedu do zabrane pristupa servisu.

* * *

Naravno, članovi grupe automatski učetvuju u osnovnom izvlačenju svakog meseca, sa svim ostalim čitaocima koji su napisali jedan ili više komentara. Uredništvo neće redovno poklanjati igre članovima grupe, ali će se potruditi da kada neku poklanja, onda zaista vredi učestvovati u izvlačenju.

Pre nego što zaboravim, svi komentatori koji su prethodnih meseci osvojili najmanje jedan ticket/virtual joystick, automatski postaju članovi grupe do 1. aprila, bez obzira na aktivnost u januaru i februaru. Molimo sledeće čitaoce da nam u komentarima napišu link do svoj javnog Steam profila, kako bismo mogli da im pošaljemo pozivnice.

- Marko F.
- Jovanović
- The Duke
- Bokela
- CookieMosta
- Noisy
- Alek
- Red Dragon
- Freelancer2k6
- Roadrunner
- Igor
- Holodoc
- Executioner
- Skylight
- Astaroth
- Kosava
- Indoril
- Danilo S.
- Dekip
- Ogisha
- Li Mun
- Gunther
- Vulee
- Miloš
- Wolf
- Batistuta
- Chat

Pratite nas i dalje. Želimo vam mnogo sreće u narednim izvlačenjima, a prvo sledeće je već krajem februara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 17:

  1. Kul.
    http://steamcommunity.com/id/batistutasrb/

    OdgovoriIzbriši
  2. http://steamcommunity.com/id/indorile

    OdgovoriIzbriši
  3. http://steamcommunity.com/id/ogisha

    OdgovoriIzbriši
  4. http://steamcommunity.com/id/vulee

    OdgovoriIzbriši
  5. http://steamcommunity.com/id/COLDsteem/

    OdgovoriIzbriši
  6. http://steamcommunity.com/id/SkYLiGhT/

    OdgovoriIzbriši
  7. http://steamcommunity.com/id/executi0ner

    OdgovoriIzbriši
  8. http://steamcommunity.com/id/aeriel

    OdgovoriIzbriši
  9. Marko F, izbacuje grešku -

    Sorry!
    An error was encountered while processing your request: The specified profile could not be found.

    Proveri da li je link ispravan i da li je profil, makar privremeno, javan.

    OdgovoriIzbriši
  10. http://steamcommunity.com/id/skdoragon

    OdgovoriIzbriši
  11. http://steamcommunity.com/id/milos88nedic/
    ...
    juče sam promeni ime na blogger-u sa Miloš na MiNed :P

    OdgovoriIzbriši
  12. Ako je onaj Igor ja, tj. ako sam ja onaj Igor, zelim da budem iskljucen iz ovog, i svih buducih izvlacenja. Imam dobar backlog neodigranih igara, koje zelim da zavrsim, a nemam dovoljno vremena za vise, i ne zelim da moje prisustvo smanji drugima sansu da dobiju nagradu.

    OdgovoriIzbriši
  13. Članstvo u grupi ne smanjuje nikom šanse automatski, jer se za svaku pojedinačnu igru potrebno prijaviti kroz servis SteamGifts. Donosi neke druge pogodnosti, o kojima ne mogu sad ništa da pričam jer planovi čekaju malo bolja vremena da bi se realizovali.

    E sad, ko je tačno koji Igor, možemo nedvosmisleno da utvrdimo upoređivanjem jedinstenog URL-a Blogger profila, što je i razlog za korišćenje tog sistema na prvom mestu jer uklanja nedoumice u ovakvim situacijama. Ipak, pošto je tvoje pitanje verovatno retoričko, hajde da i ja odgovorim slično: Reč je o Igoru koji je imao 2 virtuelna tiketa u šeširu za prošli rođendan bloga.

    OdgovoriIzbriši
  14. http://steamcommunity.com/id/madtrubac/

    OdgovoriIzbriši
  15. Od 27 čitalaca sa pravom pristupa Gold Club-u, samo 11 se do sada prijavilo i steklo mogućnost da učestvuje u prvom darivanju. Pozivamo i ostale da što pre jave link do svog steam-profila...

    OdgovoriIzbriši
  16. sto godina kasnije :)
    http://steamcommunity.com/id/noisy43

    OdgovoriIzbriši
  17. Možete da me pozovete u tu grupu ali ne želim da učestvujem u bilo kakvim izvlačenjima. Slično kao kod Igora, poveći backlog igara za PC i konzolu a tu je i par igara koje stižu u narednih par meseci a koje sam ili već preorderovao ili planiram da kupim. Previše igara, previše obaveza, premalo vremena.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!