7. velj 2012.

Najavljena igra Louisiana Adventure


Razvojni studio SilverPlay najavljuje da je završen rad na avanturističkoj igri po imenu Louisiana Adventure. Priča nas vodi u New Orleans, davne 1902. godine, gde igrač istražuje detektivski slučaj. Razlog zbog kojeg se nadamo ovom ostvarenju jeste sistem dijaloga koji omogućava zaista razgranate i žive konverzacije, jer za razliku od sličnih igara ne samo da ne tera igrača da isproba svaku napisanu opciju, već simulira stvarne razgovore koji teku u određenom pravcu i donose različita saznanja u zavisnosti od upotrebljenih iskaza.
















Grafički, najviše podseća na treću igru iz Gabriel Knight serijala, Blood of the Sacred, Blood of the Damned, pošto je reč o punokrvnoj 3D grafici sa slobodom kretanja i pogledom iz trećeg lica. Autori najavljuju veoma detaljnu grafiku, te još jednu zanimljivost. naime, NPC-ovi će biti u mogućnosti da neverbalno iskažu osećanja ka igraču tokom dijaloga, a način na koji rešavate probleme doneće vam detektivske bodove, koji će odlučiti o tome kakva je zapravo vaša priča.


Dobra vest je da je igra već završena i spremna za distribuciju, a relativno loša da SilverPlay tek traži distributera, što znači da ćemo pričekati još neko vreme pre nego što budemo u prilici da je isprobamo - nadajmo se, između ostalog i na mreži Steam.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Veoma zanimljivo izgleda. Vidim da ima pištolj u ruci na poslednjoj slici, jel to znači i da će ga koristiti?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!