15. velj 2012.

Objavljen Far Cry 3 promotivni video

Zbog iznenadnog kršenja Ubisoft-ovog embarga od strane jednog njemačkog igračkog sajta, Ubisoft je odlučio da promotivni video, koji je sutra trebalo da bude predstavljen, prikaže danas. Video će vam oduzeti nešto manje od 3 minute i objašnjava kako se glavni junak našao na ostrvu, a možete ga pogledati u nastavku.



Takođe iz Ubisofta nam stiže i par promotivnih slika.





Igra nam dolazi 6. septembra na sve vodeće platforme do tada pratite blog za više informacija.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Uf, ko zna kakva konfa će biti potrebna za normalno igranje...

    OdgovoriIzbriši
  2. Sobzirom da je trailer cisti CGI jos se nista ne zna :D Ali iz prilozenih slika se vidi da ce igra biti graficki jako dobra :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Unapređeni endžin iz dvojke, biće to ok za igranje.
    Btw, jel ovo Skrillex? Sviđa mi se kako izgleda :)

    Kako će jedan jadan papan da preživi najezdu terorista gerilaca sam, pravo je pitanje. Ubijevci još nisu dali pozadinsku priču za ovog momka Jason-a? Ili će da bude polukopija one iz keca?

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je grafika na slikama mnogo bolja nego ona iz dvojke... A dvojka je bila baš zahtevna kada se pojavila. Bila je u svoje vreme najzahtevnija PC igra uz prvi Crysis.
    Za normalno igranje FC keca na višim podešavanjima je u ono vreme trebala jača mašina nego za HL2 i Doom 3. Igre iz FC serijala uvek donose naprednu grafiku i imaju visoku zahtevnost. Tako će biti i sa trećim delom i ne treba se zavaravati da neće biti zahtevan...

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa videćemo, ali bilo bi super da ovo bude jedna od najzahtevnijih igara ovih godina.
    Međutim, ne toliko da apsolutno mora novi komp da se kupuje. Jer to nije bio slučaj ni sa Crysis-om ni sa FC-ovima. Ko ima zver imaće čemu da se hvali makar, a ko nema moći će da uživa i sa manje detalja na ekranu kao i uvek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma biće baš zahtevno, moš mislit. Ovo je multiplatform igra koja mora da radi na 30fps na sedam godina starom hardveru koji koriste aktuelne konzole.
    Neće zahtevati ništa više od današnjeg prosečnog porta sa konzola.
    ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!