8. velj 2012.

Objavljena igra Gotham City Impostors


Warner Bros. Interactive Entertainment i DC Entertainment danas su objavili očekivani online FPS, Gotham City Impostors. Do 12 igrača u multiplayer-u se krljaju prerušeni u svoje kostime po ulicama Gotama. Svako hoće da bude heroj/zlikovac dok je Betmen odsutan, a to sada možete i vi. U martu stiže i DLC sa novom mapom "25th floor" i brdom kostima. Još nije u listi na Steam-u, ali cena po GFWL bi trebala da je oko 12 eura.




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Mi je ne vidimo na Steam-u, jer neke GFWL igre nisu dostupne u nasem regionu (npr. Arkham City...). :\

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma biće, samo Steam da je ubaci u listu. Nije samo za GFWL, nego je kod njih 1200 poena + 12 jura ili dolara. A za PSN isto.

    OdgovoriIzbriši
  3. http://store.steampowered.com/news/7288/
    Nedostupno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čini mi se da baš sve novije igre (možda od 2010te na ovamo) koje koriste GFWL za nas nisu dostupne na Steamu. Sreća pa ih nema puno, samo Capcom i WB Games iz samo njima poznatih razloga insistiraju na GFWLu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima novijih GFWL igara koje su dostupne i u ovom delu sveta... nego je to fora sa pravima za distribuciju i tržišnim zonama.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam mislio da je tako sa svim GFWL igrama koje su izašle u zadnjih godinu-dve. Kod Capcoma ništa posle RE5 nije dostupno (Dead Rising 2, SF4 AE itd). Bio sam zainteresovan za Section 8 Prejudice pošto ga je TB baš nahvalio kada je bio na prazničnoj rasprodaji ali ni to nije dostupno.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!