1. velj 2012.

Rift, novo proširenje i igranje za džabe

Najbolji MMO 2011. godine dobija novo proširenje, Carnival of the Ascended. Uz njega je objavljena i LITE verzija igre, koja dozvoljava novim igračima da ovaj fantastičan naslov igraju za džabe. Tako je! Do 20 nivoa. Sve što vam treba je Trion nalog.







Bitne stvari vezane za proširenje su: poboljšanje u PvP režimu, bolja završna oprema, Master Mode tamnice, Ascended venčanja (sa kojima inače pokušavaju da obore Ginisov rekord...), River of Souls Chronicle avanturica za dvoje itd. Za par nedelja očekujte spektakularni Carnival World Event. Kontinent Telara ima da pršti!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. @Sceko
    Po čemu, izgledu ili mehanici igre? Ili po obe stvari?
    Nisam igrao ni WoW ni Rift, ali nešto sumnjam da je baš kopija WoW-a...pre će biti ToR.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam igrao Rift ali iz onoga što znam o njemu definitivno deluje kao "kopija" WoWa i po mehanici i po izgledu sa par inovacija, baš kao i SWTOR.
    :)
    Nešto mi ta prva tri komentara deluju kao neka zaebancija koju samo autori komentara razumeju, možda nisi trebao da odgovaraš na Scekov post.;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma, kakva kopija, pročitajte recenziju

    http://www.igrorama.com/2011/05/rift-recenzija.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Ko nije može slobodno, nisam je džaba linkovao u textu gore. Samo nisam razumeo tako kratku "kopija" kritiku na igru. Jer nisam igrao, a ne čini mi se kao čista kopija na WoW.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nije kopija, nije klon, samo je uzeo najbolje od WoW-a (a što i ne bi), a to je prevashodno interfejs i način na koji se igrač informiše o pojedinostima igre. Ne kažem da nema grind-a, ali po načinu igranja Rift nema veze sa WoW-om (osim što je MMORPG). Rift ima fenomenalne zadatke, odličnu priču i još mnogo sitnica koje nisu dramatična promena žanra, ali jesu značajno poboljšanje

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!