22. ožu 2012.

Combat Arms slavi 5 miliona korisnika

Kako se bliži proleće i lepi dani, tako i Nexon Europe tim ima dodatni razlog za slavljenje. Naslov Combat Arms broji 5 miliona korisnika iz Evrope, od toga je milion prijavljeno u poslednjih pola godine. Za ovaj korejski besplatni FPS MMO, to znači puno. Mada, gledano u globalu, ima oko 10 miliona registrovanih korisnika. Ovakvo dostignuće donosi igračima nagrade, pa je autorski tim rešio da dopuni već ogroman arsenal sa dodatnim oružjem.

Golden Gun je novo oružje koje se može naći u igri, zajedno sa novim mogućnostima za prilagođavanje Gewehr 43 oružja i MYST-Supply kutijama koje sadrže još ubojitiji arsenal. Vratio se događaj 5-Shot, a da bi ste zaradili još neke stvari, igrači tj. plaćenici u igri moraju da rešavaju dnevne zadatke (Jobs).

Sama po sebi, za besplatni MMO, Combat Arms je zabavna igra. Naslov je stigao iz Koreje u Evropu još 2009. godine. Okršaji su brzi, timska borba manje više slična nama omiljenom Kanteru, s tim što nosite ranac na leđima u toku igre koji omogućava montiranje svakakve modifikacije oružja (nišan, prigušivač itd.). Ipak, kupljena oružja uvek traju do 90 dana, tako da platiše uz pomoć mikrotransakcija uživaju ponekad. Klanski sistem, sa mognućnošću regrutovanja korisnika preko mreže i sastavljanja gilde ratnika je još jedan nivo zabave koji ovaj naslov pruža. Vredi probati ga, besplatan je, a zabavn za jednu azijsku pucačinu. Svratite na evropski Nexon.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!