23. ožu 2012.

Mad Catz, miš kibernetičkog izgleda za MMO igrača

Za preke potrebe MMO igrača, koji zbog ovakve vrste igara ostaju duže pred ekranom, te često završe sa klasičnim RSI sindromom ručnog zgloba, Mad Catz ima pravo rešenje. Skorije nominovan sa CES 2012 Innovations Award, Cyborg M.M.O. 7 je miš koji sadrži 15 dugmića (sa levim i desnim klikom) i mogućnost pamćenja ukupno 78 različitih komandi.



Miš koristi Cyborg R.A.T. dizajn, koji je dodatno unapređen. Pored palca je smešten 5D Button, dugme za svestrano okretanje. Ugrađena je posebna podrška odabira spopsobnosti za WoW. Miš ionako dolazi sa izuzetnim drajverima koji pružaju razne mogućnosti modifikovanja i opcija za ponašanje dugmića prema komandama. Ne toliko bitno za funkcije, koliko za neki kul šmek, na ivicama tastera se nalazi svetlo. Softver koji ga kontroliše dozvoljava odabir između 16 miliona RGB boja, očigledno za one prave ekscentrike. Odmah do standardnih tastera miša nalaze se i mali Action dugmići, koji se koriste za konstantan unos komandi, opuštajuće za prste igrača pri dužim raid instancama. Točkić se koristi 6400 DPI 'Twin-Eye' Laser Sensor tehnikom. DPI možete menjati u ospegu od 25 do 6400, a precizno čitanje komandi radi se za svaku osu točkića posebno. Možda jedna od najzanimljivijih stvari na njemu je Custom Weight System, prilagođavanje težine (karoserije) miša. Prosto se radi, kao da vadite baterije.



Ukratko rečeno, ovo malo kiborg čudo, baš napravljeno za MMO igrače, sa svim mogućnostima koje nudi, je pravi raj. Kompatibilan je sa Mac OS X verzijom 10.6.6 i kasnijim, kao i za Windows XP, Vista i Windows 7 operativne sisteme. Cena mu je ipak pozamašna, €119.99.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!