20. ožu 2012.

The Humble Bundle for Android #2 objavljen


Stigao je novi Humble Bundle! Princip rada "daj koliko daš" cveta. The Humble Bundle for Android #2 (kao i PC, Mac i Linux) je u ponudi tačno 14 dana, te vam preporučujem da planirate brzo šta ćete izabrati. Kao i uvek, sve je DMR-free i sve može da se otključa preko Steam-a (osim Cannabalt-a koji trenutno nije u ponudi tamo). Da vidimo šta se nudi?

Zen Bound 2, Avadon: The Black Fortress (Android verzija je tablet-only), Canabalt (napominjem ponovo, trenutno nema na Steam-u) i Cogs. Mušterije koje plate više od prosečne uplate dobiće i Swords & Soldiers, side-scroller strategiju. Da ne zaboravim, ukoliko ijedan naslovčić sadrži soundtrack, računajte da ste ga dobili uz naslov koji ste kupili.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Slab im je ovaj paket... HB polako počinje da zaostaje za konkurencijom. Indie Royale je u najnoviji paket ubacio Hard Reset a to je dosta dobra i popularna igra za razliku od ovih ovde.
    Inače Canabalt može da se igra za dž u flash izdanju...

    OdgovoriIzbriši
  2. Uzeo sam paket iako nisam skroz zadovoljan sa ponudom, nadam se da će dodati još koju igru...

    OdgovoriIzbriši
  3. Neće... Procuri sadržaj ovih paket učesto par dana pre izlaska. Swords & Soldiers će ostati jednina nagrada za one koji plate više od proseka. Inače mislim da su počeli da nameštaju ove prosečne cene. Sada je 6,28 dolara a to mi nešto ne deluje verovatno...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!