1. ožu 2012.

Igrorama nagrađuje, februar 2012.

Blog igrorama svakog meseca nagradi jednog čitaoca licenciranim izdanjem neke PC igre. Ovog meseca poklanjamo Hoard, akcionu igru sa zmajevima u glavnoj ulozi. Pogled na svet je iz izometrijske perspektive, a mape oponašaju table koje se koriste za stone ratne igre i diorame. Postoji nekoliko zanimljivih režima za jednog ili više igrača, a celu recenziju možete da pročitate ako kliknete ovde.

Dvadeset i devet različitih čitalaca ostavilo nam je najmanje jedan komentar u toku februara, koji je sasvim slučajno, imao 29 dana ove godine. Ko je od njih dobio Hoard?

Dobitnik je Freelancer2k6.

On će da nam ostavi svoju e-mail adresu u komentaru (u obliku korisničko ime + prvo slovo servisa, npr. g za gmail, y za yahoo itd), a svima ostalima želimo više sreće sledećeg meseca.

Deset ili više komentara u februaru su napisali Danilo S, Batistuta, Predrag Mihailović, Miloš/MiNed, Ogisha i Chat. Ako neki od njih još uvek nije član Igrorama Gold Club grupe, neka nam ostavi link do svog javnog Steam-profila u komentarima. Ipak, neće samo njih 6 biti u prilici da se okušaju u izvlačenju za King Arthur Collection tokom marta, jer smo rekli da će zaslužni članovi iz prethodne godine imati pristup do kraja marta. Za više informacija o "zlatnim" pogodnostima i načinima na koje ih je moguće steći, pogledajte izvorno obaveštenje.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!