11. ožu 2012.

Street Fighter X Tekken, u maju za PC

Dugogodišnji tabački serijal Street Fighter je skrenuo u (takođe dugogodišnji) Tekken serijal. Ili je obrnuta situacija? Bilo kako bilo, jedan od ova dva naslova ste sigurno igrali, pa makar i kao klinci na vašaru na arkadnim mašinama. Capcom-ov četvrti deo "Uličnog Borca" je imao klasičan 2D stil igranja sa 3D stilizovanom pozadinom. Sa Street Fighter x Tekken naslovom je isti slučaj. Dok ga čekate (za PC 14. maj), pogledajte nekoliko sjajnih promotivnih videa u prilogu.






Priča se vrti oko nekog kockastog objekta koji je pao na Zemlju. Zovu ga Pandora, a jedino što su naučnici uspeli da provale u vezi njega je da se oko njega stvara neka energija koja lebdi i liči na vodu. Efekat je najjači kada su borci u njegovoj neposrednoj blizini. Ta energija, "voda", šta već, daje još veću snagu borcima što duže borba traje. Ako sam dobro izbrojao, izbor od čak 60 boraca postoji, iz oba serijala. Tabanje do besvesti! Kad smo kod toga, za koga navijate? Borce iz Tekken-a ili Street Fighter-a?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Bas igram poslednjih nekoliko dana na Xboxu, PC verziju uzimam cim izadje. Zanimljivije od "obicnog" SF4 a i ovo je cini mi se prvi Street Fighter naslov koji ima pravi tutorial tako da nija bauk za pocetnike. I zacudjujuce su dobro preneli Tekken likove u 2D, iskreno jedva cekam da vidim sta ce Namco napraviti u svojoj verziji igre (Tekken x SF).
    Od mene preporuka :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tekken nikad nisam igrao, ali što se tiče Street Fighter-, M. Bison/Vega je uvek bio moj izbor :)
    Kad se samo setim igranja po ceo dan :)
    Baš odavno nisam igrao ni jednu tabačinu, zato se nadam a će moći da se igra preko neta jer nikako da pohvatam ljude da se malo tabamo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Šteta što ipak koristi GfWL, na Stimu neće biti dostupna za naš region.:(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!