8. ožu 2012.

War of The Roses, prvi video iz igre!

Ubojita strela vam preleće tik pored glave dok vi vadite mač iz protivnika, oblivenog krvlju koja lagano teče i lepi se na sečivo. Od sledećeg vas deli samo nekoliko koraka. Sangviničnim pogledom, u zaletu napadate dok vam ratnička duša viče "Death before dishonor!". A možda ste onaj koji ispaljuje sledeću sledeću strelu i najzad pogađa? Setite se čuvenog Mount & Blade-a koga je takođe izdao Paradox i zamislite sebe u War of The Roses dok gledate promotivni video.


Po prvi put danas, Paradox i Fatshark su prikazali promotivni video direktno iz igre. Kao što možete da vidite, veoma brzo i krvavo. Ali na mestu! Sistem nam odgovara. Već smo ga jednom, kako sam naveo, isprobali. Iako ovaj naslov ima kampanju za jednog igrača, autori su rekli da će se više fokusirati na multiplayer. Jedva čekam da ulećem sa dvoručnim mačem u zamak pod kišom strela. A vi?Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

 1. Ti ako se budeš tako zaleteo bez štita sa mačem u obe ruke na zamak pod kišom strela onda nećeš ni prići zamku...
  Što se tiče trejlera akcija izgleda veoma dobro i brutalno. Igrao sam neko vreme modovani M&B Warband i solidan je ali posle nekog vremena jednostavno dosadi. Ako ovo bude takav tip igre ali sa multiplejerom, boljom grafikom i bolje odrađenom borbom biće super.

  OdgovoriIzbriši
 2. "takav tip igre ali sa multiplejerom" - Osnova Warbanda baš i jeste multiplayer.

  OdgovoriIzbriši
 3. Nisam ni probao multiplejer u Warbandu niti me je privlačilo da igram sa drugima... Ovo sa druge strane izgleda kao da je baš dizajnirano za multi.

  OdgovoriIzbriši
 4. Mnogo lepo izgleda, a i šmeštena je u prilično zanimljiv deo istorije. Definitivno će se probati.
  Also, slažem se sa autorom, samo Zweihander. :D

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!