11. tra 2012.

Crysis 3 samo što nije

Kaže trač koji se širi internetom. Dokazi za to da će se uskoro EA oglasiti povodom igre Crysis 3 jeste jedna sličica i naslovna stranica švedskog igračkog časopisa. Ovo drugo nije baš neki meseršmit, ali ova sličica deluje kao pouzdan trag, s obzirom na to da je skinuta sa Origin-a. 
Ništa se još ne zna, ali pretpostavka je da će ove procurele sličice naterati EA da pruži neko zvanično objašnjenje.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Crytek već duže vreme najavljuje da će otkriti neki veoma ambiciozan projekat tako da sve ukazuje da ovi leakovi nisu fake...
    Jedva čekam pošto Crytek pravi veoma zabavne i inovativne pucačine. Uz Crysis 2 se uživalo iako su ga hejteri dosta napadali, na primer i RPS ga smatra za jednu od najboljih igara prošle godine... naravnpo tek treba da vidimo pravu najavu ali ja očekujem da će Crysis 3 biti prvoklasan FPS.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je smešno što su za švecki časopis naznake da stiže Crysis bile maskirne šare na onom nanotek odelu...

    OdgovoriIzbriši
  3. Posljednje informacije kazu da ce biti smjesten u razrusenom New York-u koji je obrastao i sad predstavlja grad-dzunglu. Takodje zvanicna najava bi trebala doci 15. ili 16. aprila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicna vest!

    Nego, da li samo mene ova slika podseca na scenu iz Ramba? :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Super.

    Šteta što će i ovo da bude retard friendly. Crysis 2 je dobar sa grafičke strane, u poređenju igrivosti sa kecom (i sjajnom ekspanzijom) je smešan i neverovatno linearan. Priča je takođe otišla u materinu, neka svežina bi dobro došla.
    Zanimljivo je da ma koliko opljuvaše PC pirateriju, prokonzolašena dvojka se prodala manje nego kec koji je PC ekskluziva. Nazovimo to DA2 efektom :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Meh, opet Njujork i urbano okruženje. To znači da će sigurno ponovo ganjati retardirano linearno "cinematic" iskustvo a la CoD umesto da naprave igru sa velikim sandbox nivoima i slobodom (jedino što znaju da urade dobro). Nisam zainteresovan.:)

    OdgovoriIzbriši
  7. I gde je otišao onaj "Jason Statham", ha? Ubiše ga slučajno, onako, iza scene. U to prosto ne mogu da poverujem. Psihoa ništa nije moglo da ubije, pa ni sopstveni oklop. Nemad gine iz dva metka, ovaj trči na Megatrona bez problema jedan na jedan.
    Ako stave mutavka ponovo svaka im čast...

    OdgovoriIzbriši
  8. Реално, ја сам за шутер где ће све да пршти. Врло важно ако ће бити и линеаран. Заправо, један шутер такав треба и да буде. Оpen world оставите за авантуре и GTA.

    OdgovoriIzbriši
  9. Slažem se, fluidna i eksplozivna akcija treba uvek da bude na prvom mestu za ovakve pucačine.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!