11. tra 2012.

Krater stiže na leto


Naslov Krater švedskog studija Fatshark (Hamilton's Great Adventure) stiže 12. juna za PC, tek u julu za Mac. U ovom postapokaliptičnom RPG-u, sa pogledom odozgo, imaćemo prilike da iskusimo sve najbolje što ovaj žanr pruža. Iskustveni nivoi i raznorazne modifikacije su dobre stvari, one "loše" su permanenta šteta ili smrt lika koga vodite. Sezona alfa testiranja je prošla odlično, prijavljeno je bilo preko 20.000 testera.


Ukoliko želite da pomognete studiu, tim pre i da nabavite igru već danas, posetite zvaničnu stranicu. Da mi je znati šta su svi zapeli za taj jun samo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Slažem se da je permadeath loša ideja za današnju igru... Niko neće nastaviti da igra ako jedan od likova zagine već će učitavati pozicije dok ne pređu taj teži deo sa svim likovima u jednom komadu. Idealno rešenje u ovakvim slučajevima je da lik ostane u nesvesti dok se borba ne završi pa da posle možda ima oštećenja i smanjene atribute za šta je potrebno posebno lečenje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sećam se u Fallout-u da sam hodao mesec igrinih dana, jer nisam shvatio šta mu dođe crippled i gde to da namestim. Zarasla noga sama posle. Verujem da će sličan sistem i ovde biti. Uvek postoji neki način da se rešimo penala, a zanimljivije je kada postoje.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!