18. tra 2012.

Dishonored, promotivni video

Bethesda Softworks i Arkane studio su danas objavili novi promotivni video za igru Dishonored. Igra je smještena u steampunk grad inspirisan engleskom viktorijanskom arhitekturom, u kojem glavni lik ima zadatak da dokaže svoju nevinost. Vjerni čuvar vladara biva optužen za njegovo ubistvo. Smješten u zatvor, dobija iznenadnu posjetu nakon koje se igra otvara.

U gradu prepunom korupcije i stroge kontrole, naš junak će morati da bira put kojim će doći do cilja. Koristeći natprirodne moći i razne taktike, provlačiće se kroz opasne ulice grada. Promotivni video, iako je CGI, prikazuje neke od elemenata gameplay-a koje možemo očekivati u samoj igri. 


Igra izlazi za PC, PS3 i Xbox 360 u toku ove godine. Više informacija u toku E3 sajma početkom juna.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Sećam se kad sam pisao najavu ove igre za SK; delovala je zanimljivo tada, deluje zanimljivo i sad - samo nemam poverenja u Bethesdu :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Arkane je zanimljiv studio. Njihov Dark Messiah ima najkvalitetniju i najzabavniju melee borbu iz prvog lica, šteta što nijedna druga igra nije pokušala ništa slično. Takva borba u kombinaciji sa first person parkurom, Deus Ex-ovskom slobodom rešavanja problema, u ovakvom settingu. Kul, eh?
    ALI, Arkane nije previše dobar po pitanju stabilnosti i tehnikalija, Dark Messiah je bio užas pre pečeva a danas ne mogu da ga igram jer iz nekog razloga ne podnosi 64-bitni Windows 7 u kombinaciji sa određenim konfiguracijama. Taj problem je poznat već neko vreme, niko nije ni pokušao da ga sredi. Arx je isto imao ozbiljnih problema ali bar je GOG-ova verzija danas potpuno igriva.
    Sa igrom kao što je Dishonored milion stvari može da pođe po zlu a ovde imamo ovakav razvojni tim i BethShit za izdavača, kompaniju u kojoj izgleda niko u životu nije čuo za QA.

    OdgovoriIzbriši
  3. Trejler je dobar i ima lep Assassin’s Creed efekat... Jedino bode oči što glavni lik na početku video ima fotorealističan dizajn a ostatak videa i sama igra idu na neki polu stilizovani izgled. Za igru ćemo videti... Sećam se da mi je nivo u Dark Messiah of M6M u kome trčite po krovovima bio ubedljivo najgori deo igre i platformisanje uopšte je bilo loše tokom cele igre a toga će ovde po trejleru i onome što je do sada poznato o igri biti puno. Naravno tu je i bagovitost, ja sam tada igrao igru na PCju i bila je baš neoptimizovana i bagovita a koliko znam port za Xbox je tek bio prava katastrofa... Tako da ću ipak da sačekam više informacija i prave gameplay snimke pre nego što odlučim da li je ovo vredno čekanja.
    @Walker
    Bethesda u ovom slučaju samo izdaje igru. igra ne koristi čak ni njihovu tehnologiju kao New Vegas već UE3 tako da...

    OdgovoriIzbriši
  4. Plus što je art director Viktor Antonov (Half-Life 2). :)
    Željno isčekujem da vidim sam gameplay, ovako na papiru sve deluje impresivno...

    OdgovoriIzbriši
  5. Igra zaista zvuči impresivno. Videćemo da li će Harvey Smith ispuniti obećanja ili važnije, da li će mu Beth dozvoliti da ih ispuni.;) Prey 2 je isto zvučao kao ambiciozan i potencijalno veoma dobar Deus Ex "klon" pa je Bethesda na kraju izgleda ubila igru. I Dishonored zvuči previše dobro za današnju AAA produkciju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Изгледа веома занимљиво!
    Ово би било супер и у виду филма или још боље срије. У сваком случају изгледа као лепо освежење за лето :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ziv je Prey, umro nije.
    http://www.rockpapershotgun.com/2012/04/19/prey-2-delayed-not-dead/

    OdgovoriIzbriši
  8. Vidi se "neki" Half Life uticaj :)
    Ma izgleda odlično. Nešto da parira Bioshock-u, ali u pogledu priče i dizajna, umesto utrolovanog FPS okruženja.

    Prey 2 je u delay statusu do daljnjeg. Ove godine ništa. Sledeće, možda?

    OdgovoriIzbriši
  9. Dizajn likova i mene podseća na Bioshock Infinite i okruženje je nešto između HL2 i Bishocka. Grad baš liči na neku viktorijansku steampunk verziju City 17... Oseti se da je isti lik zaslužan za oba dizajna.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!