7. tra 2012.

Far Cry 3, Multiplayer najava

Ubisoft je danas po prvi put predstavio multiplayer deo najavljene igre Far Cry 3. Kako autorski tim iz Ubisoft Massive studija, koji razvija mrežni dio igre objašnjava, želja im je da akcenat stave na timsku igru i mobilnost Far Cry serijala. 




Timska igra će se podsticati kroz razne dodatke i bonuse tokom mečeva. Tako za primjer imamo Battle Cry dodatak koji omogućava da sebi i svim saigračima blizu sebe date bonus (ko što su preciznost tokom nišanjenja, duže trčanje...) koji traje određeno vrijeme. Takođe, pomažući saigračima dobijate timske poene koje, kada ih skupite dovoljno, možete iskoristiti za specijalno oružje, kao što je pozivanje izviđačkog aviona koji otkriva položaj neprijatelja. Još jedna novost u multiplayer modu igre je i završna scena u kojoj će najbolji igrač pobjedničkog tima dobiti šansu da ponizi, ubije ili poštedi najboljeg igrača suparničkog tima. Ubisoft je takođe potvrdio da će editor mapa biti dostupan igračima. 





Mobilnost se odnosi na mogućnost izvršavanja malih misija i uređivanja profila/igrača i kada nismo u igri. To će biti omogućeno kroz aplikacije za smarthphone uređaje i preko zvaničnog sajta igre. Izvršavajući ove misije dobijaćete bonuse u igri. Za neke misije će biti potrebna i pomoć prijatelja čime se opet potstiče timski rad i van same igre.





Far Cry 3 dolazi na sve tri vodeće platforme PS3, Xbox 360 i PC u septembru, a više informacija o igri očekujte u narednim mjesecima. 
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!