3. tra 2012.

Ghost Recon Future Soldier, datum izlaska

Ubisoft je danas objavio prvi screenshot i prve detalje za PC verziju svoje nadolazeće igre Ghost Recon Future Soldier. Pored specijalnih dodataka predstavljeni su i sistemski zahtjevi, koje možete pogledati u nastavku. Igra na PC platformu dolaizi 15. juna.


PC specific features

-PC high standard visuals (DX11 renderer, new Hi-Quality Assets, new Post Process Effects, multi-monitor solutions support, TriDef stereoscopic support).
-DirectX11 enhanced: Tessellation (for soft 3D models), Compute Shaders-based realistic lighting (for Global Illumination), Volumetric Fog.
-Online Widget: Party, Friends and Ghost Feed functionality can be accessed at any moment from any screen.
-Extended party functionality: simplified and more flexible invitation system.
-Party text Chat.
-Uplay Friends system
-Fully customizable controls for the localized keyboards

Minimalni sistemski zahtjevi:

Supported Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 3)/Windows Vista (with Service Pack 2)/ Windows 7 (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista or Windows 7
VIDEO CARD: 256 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card**
DIRECT X: DirectX 9.0c
DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
SOUND CARD: DirectX 9.0c - compliant sound card
HDD space : 25 GB

Preporučeni sistemski zahtjevi:

CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7
Graphics Card: 1024 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 25:

  1. Kako ja ovo čekam, samo da znate...

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa svi mi koji smo bolje informisani o ovoj igri čekamo je sa nestrpljenjem... Deluje zaista dobro i po svemu sudeći biće jedno od prijatnijih iznenađenja ove godine.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nekada bese vrhunski takticki simulator, danas je samo jos jedan prenapucani shooter. Zao mi je sto vise ne postoje igre kao sto je to nekada bio Ghost Recon i Rainbow Six.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne trolluj. Igra je naravno i dalje taktička pucačina u tradiciji prethodnih delova...

    OdgovoriIzbriši
  5. Igra je u ovoj fazi ziva glupost. Kao prvo, ima toliko kampera i snajpera na mapi da to nije normalno. Kod mene u prvoj partiji, nisi mogao 20-30m da prodjes da te ne iskidaju sa daljine. Onda, svaka automatska puska ima takav trzaj da je izuzetno tesko uopste skinuti nekog na vecim razdaljinama.
    I ja sam hteo da verujem da ce igra biti dobra, ali je trenutno, u recima kolege "srednje uzasno".
    A jel sam napomenuo da je matchmaking uzasan? U smislu da u nekoliko partija, samo se jednom(JEDNOM) desilo da su timovi bili balansirani u vidu igraca slicnih nivoa, a u ostalim jedan tim je imao skoro sve igrace visokog, a drugi niskog nivoa, pa se od pocetka znalo ko dobija partiju.

    OdgovoriIzbriši
  6. To nema puno veze sa ovom igrom. Ghost Recon Online i Future Soldier su dve potpuno različite igre... A inače komentari za Ghost Recon Online od onih koji su probali betu su mahom pozitivni tako da si u manjini ako tvrdiš da igra nije dobra.

    OdgovoriIzbriši
  7. Meh. Mozda bude ok za neku sprdnjicu u co-op.

    OdgovoriIzbriši
  8. Da, nema veze uopste za bilo koju multiplayer igru da joj je los Matchmaking...

    OdgovoriIzbriši
  9. @Predgrag Mihajovic

    Ocigledno je da nisi igrao originalni Ghost Recon i Rainbow Six pa mozes da tvrdis kako je ovo i dalje naslednik legendarnih igara. Jedino sto ima zajednicko je ime.

    OdgovoriIzbriši
  10. A ti si odigrao ovu igru pa znaš da nije pravi GR? Naravno da nisi... Možeš da govoriš samo iz onoga što je prikazano a igra iz toga deluje kao pravi nastavak serijala sa brojnim modernim inovacijama. Ti uvek možeš ponovo da odigraš Advanced Warfighter ako ti se ne sviđaju novine koje donosi Future Soldier ali većina nas veruje da je ono što igra donosi potpuno u duhu serijala i čekamo je sa nestrpljenjem.

    OdgovoriIzbriši
  11. @Sledge_Hammer

    Uh, sećam se starih dobrih Rainbow Six-ova i hirurške preciznosti, timske igre, to smo igrali do besvesti u TheGamer-u

    OdgovoriIzbriši
  12. @Predrag Mihajlovic

    Opet ti sa tim argumentom "a ti si igrao pa znas". Iz ovoga sto je prikazano po trejlerima ovo je fensi pucacina, po mom misljenju. Ali evo, posto nemam namere da ti ikad vise repliciram, GR:FS ce biti vrhunska igra, kao ME3 u svetu TPS-a, pardon, RPG-a. Nadam se da ces sada moci da uzivas u igranju. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ma sta god ko pricao meni se svidja kako izgleda, jos samo da pojacam komp.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ne želim da ulazim u raspravu sa bilo kim, ali...

    Pričamo o Ghost Reconu...
    Odigrao sam svaki deo svake igre koji je Klensi potpisao i to u vreme kada je koji izlazio. Što se mene tiče, NE POSTOJI originalni Ghost Recon. Postoji prvi, drugi, šes'et treći... deo. Advanced Warfighter nije previše "skrajnuo" od prvih nastavaka franšize, šta više, samo je ispratio trendove u vremenu kada se koji pojavio. Osnovna mehanika je ostala ista. I dalje je to igra gde je jedan (do dva) metak jednako ćao. Nema medkitova, nema medica, nema kutija sa municijom... Ako mi je samo jedan član ekipe poginuo, počinjao sam misiju ponovo.

    O multiplejeru ne znam ništa i ne interesuje me. Ali zato što se singlplejera tiče, neka bude na nivou AW i ja sam zadovoljan.

    OdgovoriIzbriši
  15. @Sledge & Dekip

    Eh, ništa nije kao nekada...

    OdgovoriIzbriši
  16. Pa, pazi, ovakve igre igra posebna vrsta gejmera. Sa ponosom mogu da kažem da pripadam istoj. Ali se nikako ne slažem da su, recimo, AW nastavci loši i da će ovaj biti loš ako bude na nivou AW.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja nisam video ništa zbog čega bih mislio da će ova igra biti drastično drugačija od GRAW igara u singlplejeru, čak bih rekao da singlplejer kampanja za sada deluje zanimljivije od onih u oba Advanced Warfightera... Tako da nema razloga da neko koje voleo te igre bude nezadovoljan sa ovime što je do sada prikazano.

    OdgovoriIzbriši
  18. @dekip da, pravo kažeš posebna vrsta gejmera, nema više takvih igrača koji mogu sa strpljenjem da igraju jednu partiju dok ne postignu savršenstvo kao pravi komandosi... danas je sve run and gun...

    OdgovoriIzbriši
  19. Nadam se da shvatate da je Advanced Warfighter valjao zato što je nije bio običan port. Pokojni GRIN je zasebno razvijao verzije za PC, koristile su drugi endžin, igrale su se iz prvog lica, i u svemu su bile više nalik na stari GR za razliku od konzolaških verzija.;)
    AW2 za PC:
    http://www.youtube.com/watch?v=wUrG_5dORqg
    za konzole:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ktg_WRyyqME
    Vidite razliku?

    U slučaju ovog novog nastavka dobijamo direktan port konzolaške arkadice, to nikako ne može biti isto.:)

    OdgovoriIzbriši
  20. Vidimo razliku i jedina razlika je to što je na PCju igra iz prvog lica a na konzoli iz trećeg... Velike razlike u gejmpleju nema što može potvrditi svako ko je probao te igre u oba izdanja i što bi ti i sam znao da si igrao GRAW na konzoli.

    @Game Master
    Preporučuje ti se da takve komentare zadržiš za sebe... Uvek je bilo igrača koji su hteli čistu akciju i onih koji su hteli igre koje zahtevaju strpljenje i razmišljanje. I danas imaš hard core simulacije kao što je ARMA serijal, Red Orchestra... Upoznaj se sa tim igrama pa posle da vidimo šta ćeš pisati.

    OdgovoriIzbriši
  21. @Danilo S.

    Eh, da konzole su sve ukakile. Sećam se kad sam pikao prvi Operation Flashpoint, neki se nisu ni rodili... to je bila prava igra...

    OdgovoriIzbriši
  22. Joj Komandosi... Kako pogodi žicu Ranko... Sećam se kad sam sa burazerom po ceo dan gustirao komandose na Hardu, kako smo pokušavali sve misije da prođemo. Pa onda ceo vikend, po ceo dan samo cepamo, kad odem kod tetke moji pričaju o trista đavola, a mi pričamo o taktikama i crtamo po salvetama kako najbolje da uspemo. Eh, kako sam uživao tada...

    OdgovoriIzbriši
  23. @2slow4me

    heheh, ja sam se usro živ dok sam igrao prvi put kampanju. Posle kad sam dobio jaču mašinu igrao sam sve ispočetka na high settings i - opet se isprepadao...

    a što se tiče taktika i strategija... eh baš kao što kažeš, to su bile diskusije, bila je jedna misija sećam se nismo mogli da se dogovorimo kako da rešimo jednu s taocima

    OdgovoriIzbriši
  24. Ali ja sam bio svega 4., možda 5. razred, zamisli moje zaprepašćenje svim faktorima koji su bili zastupljeni. Ali sam uživao u svakom trenutku. Do tada mi je najveće strateško iskustvo bio Cossaks AoW(ili BtW, nisam siguran, mada je ista igra).

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!