30. tra 2012.

Igramo: Guild Wars 2 Beta, epizoda 3


Treća epizoda putešestvija kroz Tiriju konačno je dostupna za pregled. Uživajte u predivnoj grafici još uvek nedovršenog naslova Guild Wars 2 i uspavajte se uz moje neverovatne komentatorske sposobnosti. Dobra vest jeste da sam vam pripremio, ne računajući druge rase/klase i PvP, više od dvadeset epizoda. Ko preživi, pričaće.



Ukoliko ste slučajno nabasali na ovu stranicu, obavezno pre gledanja pročitajte uvodni članak, a zatim pogledajte prvu i drugu epizodu, inače nećete dobiti potpunu sliku o igri koju predstavljamo snimkom i rečju.

Učešće u beta-vikendu omogućio nam je domaći distributer igre, Extreme CC
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Do sada pohvale za sve epizode. Zaista zanimljivo izgleda sistem borbe i dinamičih događaja. Što se težine igre tiče, čini mi se da je na većim nivoima igra dosta izazovnija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeste, napravili su da bude prelako za prva dva nivoa... kasnije dođe na svoje. Pogađajte u kojoj epizodi ću prvi put da poginem :)

    OdgovoriIzbriši
  3. šta je s' kursora?

    ukupan utisak mi je i dalje, nah.
    Koliko god se trudio ne mogu da se oduševim viđenim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iz nekog razloga Fraps pravi problem sa pokazivačem miša. Rešenje bi bilo da isključim prikaz kursora na snimku, al' onda ne biste videli šta radim/pokazujem, tako da to nisam želeo da uradim. Može se gledati, a to je najvažnije.

    Inače, nemojte žuriti sa formiranjem utiska - ovo je još uvek početna zona, a lik je lvl 2/3 od 80. Ima stvari koje mi se nisu dopale, ali ima i delova koji zaista oduševljavaju. Sledeća epizoda stiže večeras.

    OdgovoriIzbriši
  5. a ok, sve kontam nisu valjda ludi da stave onu kockicu umjesto kursora. :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!