13. tra 2012.

Max Payne 3, promotivni video

Rockstar je danas objavio novi promotivni video za njihovu nadolazeću igru Max Payne 3. Video se bazira na sposobnosti koja je izdvojila Max Payne serijal od ostalih, a to je bullet time. U videu su prikazane razne situacije u kojima će Max da koristi bullet time, a video možete pogledati u nastavku.


Max Payne 3 izlazi 15. maja za konzole i 1. juna za PC platformu. 
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 17:

  1. Ovo bi lako mogla da bude jedna od najboljih pucačina iz trećeg lica i uopšte akcionih igara na tržištu. Pogledajte samo koliko je pažnje posvećeno animacijama i najsitnijim detaljima, igra će razbijati i po neverovatnoj akciji i po vrhunskoj atmosferi i prezentaciji... Ne mogu da dočekam da zaigram ovo jer će igra biti prava poslastica i to posebno za nas fanove prva dva dela koji je već dugo čekamo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Valjda ce AI i cover sistem biti bolji nego u RDR.

    OdgovoriIzbriši
  3. Koliko ovo nema veze sa Max Payn-om...
    Meh, valjda ce biti makar dobra pucacina.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve po čemu su Max Payne igre poznate je tu tako da je to samo tvoje mišljenje koje u ovom slučaju nema puno veze sa činjenicama...

    @Batistuta
    To ne može da se poredi... RDR je ogromna world igra i naravno da u takvoj igri Rockstar nije mogao da posveti istu pažnju napucavanju, coveru i AIju kao u skriptovanoj akcionoj avanturi kakva je Max Payne 3.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jasno mi je sada zašto Rockstar. Isti bullet time je i u RDR. Što je odlična stvar, video izgleda super. Verujem da će i igra u akcionom pogledu biti odlična. Za priču, pa, ne znam. Izgleda mlađe, a mator je. To je taj Sem Fišer efekat razbijača...

    Ali primetio sam još nešto. Ili je upaljen god mode, što me ne bi čudilo jer je ovo promo snimak, ili je bullet time sam po sebi overpowered. U originalima bi izginuo više puta i bilo je bitnije štekati "punjenje" da se aktivira. Ovde zaista ne vidim kako se pali i koliki je limit. Sekvence koje se nasumično pojavljuju - dobra ideja, samo da ih nije previše jer ćemo igru uz previše "besplatnog" bullet time-a preći za jedan dan.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa video je posvećen samo bulet tajmu tako da je logično da će ga prikazati u punom sjaju, u situacijama u kojima najbolje izgleda... Neće biti nikakvog besplatnog bulet tajma, to je urađeno isto kao u prošlim igrama. Biće ovo teška igra.

    OdgovoriIzbriši
  7. Heh, da citiram sad tebe, jesi ga "igrao" možda? :)
    Cinematic bullet time jeste besplatan, sam se uključuje. Osim ako ne lažu u videu. Tako da, što manje takvih skriptovanih sceni to bolje.

    OdgovoriIzbriši
  8. Max on Fire.

    On the other hand, ocekujem vrhunsko napucavanje.

    OdgovoriIzbriši
  9. @Link_Pain
    Igra uskoro izlazi tako da ćemo je u svakom slučaju svi igrati i moći ćemo lično da se uverimo.
    New York nivoi će biti stara Max Payne atmosfera do maksimuma
    http://h9.abload.de/img/max_gif_testiez9b.gif
    http://h11.abload.de/img/boulettimescj0q.gif
    http://www.abload.de/img/maxpayne3.shottyafewf.gif

    OdgovoriIzbriši
  10. Komentare o MP3 postaje zanimljivo čitati na ovom blogu - uvek se vrti ista priča i ista rasprava, na bilo koju vest o novom Maksi :D

    OdgovoriIzbriši
  11. I meni već dosadilo ali uvek se nađe neki hejter sa komentarom tipa ova igra nema nikakave veze sa Max Payneom... Naravno da će hejterski komentari uvek izazvati raspravu.

    OdgovoriIzbriši
  12. @Predrag Mihajlovic
    Jesi li ti igrao uopste prvi deo? Ako jesi, pokazi mi gde je ovde: melanholicna i blago napeta atmosfera, jezive i predivne sekvence u snovima, makar mala doza realisticnosti?

    Uostalom, tvoje misljenje je u suprotnosti sa cinjenicama, pa nije ni bitno.

    OdgovoriIzbriši
  13. http://www.rockstargames.com/newswire/article/28201/max-payne-3-for-pc-new-screens-and-details-including-system-spec.html
    Zvanična zahtevnost... Mogao bi neko od vas da napiše vest o ovome na blogu pošto će mnoge interesovati. Očekivano igra će za igranje u punom sjaju zahtevati vrhunsku mašinu što ne iznenađuje jer se iz onoga što je poznato o igri vidi da će postaviti neke nove standarde što se tiče grafike.

    OdgovoriIzbriši
  14. Directx 11 podrška, to se traži. Odlično! Mada mislim da ne treba za ovo neka preterana alfa i omega mašina. Samo izbor pravih komponenti.
    Ali 35GB...za šta?

    OdgovoriIzbriši
  15. Neverovatno retardirani zahtevi. Kao da su nasumično odabrali prosečne low end i high end komponente. LOL na 16 GB RAMa.:)
    Biće ovo još jedan klasično užasan Rockstar port. Ne znam zašto uopšte i pokušavaju kada očito nemaju nikakvog poštovanja za ovu platformu i ili više ne žele ili ne znaju da razvijaju igre za PC. Baš me interesuje čime će pokušati da opravdaju neoptimizovanost porta jedne ultralinearne i ultraskriptovane pucačine, fanbojevi su se vadili na OPEN WORLD LOLOLOLOL za GTA IV i LA Noire (iako druge open world igre u sličnim urbanim okruženjima na PCju izgledaju duplo bolje i rade sto puta bolje od ove dve, ali ne možeš da se raspravljaš sa fanbojevima).

    OdgovoriIzbriši
  16. @Link_Pain
    Pa zato što u PC verziju mogu da stave filmove visoke rezolucije, isto podrška za više različitih jezika... Naravno i teksture su će na PCju biti mnogo kvalitetnije nego na konzolama tako da i to zauzima dosta prostora. Ima čime da se popuni 30+ GB po Rockstarovim standardima, bitno je da i to znači da iskorištavaju pune mogućnosti PC platforme.

    OdgovoriIzbriši
  17. Nadam se da ne iskorišćavaju maksimalno cinematic momente...jer drugog razloga nema. Na primer, SWTOR je toliki koliki je upravo zbog takvih stvari.
    Kako su mogli Crysis 1 i Witcher 2 da se spakuju na manje prostora? Uostalom, čak i da imaš takvu zverinu, šta pokrećeš na njoj? Jel to Rockstar ima neku tehnologiju koju ni Crytek, upravo poznat po tome, nema? Ali sumnjam, jer bi se odavno znalo šta je to što pokreće igru. Za koju ne sumnjam da će biti super i na solidnim medium podešavanjima.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!