2. tra 2012.

Najavljena igra Orcs Must die 2

Robot entertainment javlja da če co-op nastavak zabavne mešavine tower-defense i akcione igre pod imenom Orcs Must Die biti predstavljen na ovogodišnjem sajmu PAX East. Knjiga čarolija je redizajnirana, ali je ulaganje osvojenih lobanja u dalje usavršavanje i dalje prisutno, kao i seckanje, bockanje, spaljivanje i drugi načini da se otarasite dosadnih orka, goblina i drugih karakondžula.


Orcs Must Die! 2 donosi:

* Nova kampanja - igrajte sami ili u društvu. Novi heroj je čarobnica koja ima snažne magije i može da kontroliše protivnike telepatijom (zvuči poznato?), a tu je i stari poznanik, mag-ratnik.

* Još više neprijatelja!

* Još načina za odbranu - od klasičnih magija i prepreka do posve novih smicalica!

* Redizajniran sistem unapređenja - osvojite nove lobanje za svako ponovno igranje ranije pređenih deonica i otključajte stalna ili privremena unapređenja.

Orcs Must Die! 2 će biti predstavljen 6. aprila u Bostonu, a autori tvrde da je posredi "akciona strategija". Mašala!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Co-op je dobra ideja pošto je Dungeon Defenders dokazao da su ove igre bolje za co-op... Prvi Orcs Must Die je dobar ali stvarno je falila mogućnost da se igra sa bar još jednim igračem pošto nivoi kasnije postaju previše teški jer orci dolaze iz više smerova istovremeno i teško je sve to pratiti... Kao da su neki i dizajnirani za dva igrača ali možda su odustali od co-opa u toku razvoja a ostavili skoro nepromenjene nivoe.

    OdgovoriIzbriši
  2. Po meni odlična igra, ali bez co-op... hm ne vredi jer Dungon Defenders je objasnio :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Super vest. Baš sam pomislio nedavno kako bi nastavak bio odlična, a i logična ideja. Svi noviteti su sve što je falilo, tako da stvarno super :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!