12. tra 2012.

Popust dana: Puppy Games deli igre


U čast rođendana jednog od članova razvojnog tima Puppy Games, ekipa besplatno deli kupon koji možete iskoristiti za besplatnu nabavku jedne od njihovih igara. Mi preporučujemo Revenge of the Titans ili Titan Attacks, jer se mogu aktivirati na Steam-u, ali sve su im igre odlične.

Da biste iskoristili kupon, potrebno je da ukucate BIRTHDAYBOY kao promotivni kod na ekranu za kupovinu. Ukoliko niste sigurni koju da uzmete, možete pogledati našu video recenziju naslova Revenge of the Titans.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

 1. Revenge of the Titans je bolesno težak. Sviđa mi se stil grafike ali igra kasnije postaje skoro nepodnošljiva...

  OdgovoriIzbriši
 2. Izgleda da su im pukli serveri, ovo više ne funkcioniše...

  OdgovoriIzbriši
 3. Izabereš revenge of titans ili titan attacks na naslovnoj, klikneš na purchase, dobiješ stranicu za kupovinu, ali umesto da uneseš podatke sa kartice, upišeš u polje "promo code" birthdayboy i stranica će se osvežiti i svuda će pisati 0$. Posle klikneš "kupi" i kad za par dana splasne navala, moći ćeš na njihovom sajtu da dobiješ steam kod preko stranice koja služi za tu namenu.

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni baguje net a njima server... ubitačna kombinacija :(

  OdgovoriIzbriši
 5. "Due to technical difficulties, this page has been removed. Please check back soon." :(

  Zna li se do kada važi ovaj besplatni kupon?

  OdgovoriIzbriši
 6. Zapravo, kada klikneš na BUY, čim ti se pojavi forma za unos - odmah prekini učitavanje stranice (znači ne sme da se učita kompletna). Unesi podatke, mejl i ostalo, submituj i izaći će potvrda da je uspelo.

  OdgovoriIzbriši
 7. Sorry, but there are no Steam keys left! Please email us at support@puppygames.net or you can contact us using this form and let us know, and we can ask Valve for some more.

  To je za Titan Attacks. Valjda će nabaviti još ključeva uskoro ali i nije da mi se ovo uopšte igra...

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!