17. tra 2012.

R.A.W. - Warrior, video i slike


Realms of Ancient War (R.A.W.) je "klasično" ime, na koje bi uobičajen čitalac zapenavio i pao u berserk stanje, za jedan hack 'n slash naslov. Radi ga Wizarbox. Kako nam se Diablo trojka bliži, tesna je situacija na tržištu. U svakom slučaju, pogledajte i sami u prilogu i prosudite. Igra će biti objavljena polovinom ove godine na svim vodećim platformama.


Priča je, auh. U kraljevstvu gde žive ljudi, patuljci i vilenjaci nastao je haos koji traje deset godina. Svi ratuju jer im se može. Ima neko zlo, koje je glavni pokretač svega toga, a vaš heroj treba da ga krvnički iskoreni. Bukvalno.


Može se igrati co-op, pored ustaljenog singleplayer isksutva. Od ponuđenih likova tu su ratnik, čarobnjak i razbojnik. Pošteno. Realno gledajući, naslov izgleda baš primamljivo. Sviđaju mi se animacije kontinuiteta u toku borbe. Ko god da je igrao Sacred seća se kombo udaraca koji su se nadovezivali na brdo protivnika okolo. Broj AoE napada je solidan i iziskuje konstanto korišćenje da bi se horda protivnika što pre potamanila. Eksplozivno.


Ne znam za vas, ali meni izgleda zanimljivo, samo ne mogu da odredim tačno u kolikoj meri. Sigurno nije za preskakanje, iako, napominjem ponovo, uskoro stižu i Torchlight 2 i Diablo 3.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!