3. tra 2012.

Šta je STASIS?


John Maracheck se budi iz bolnog sna, načuvši dozivanja svoje ćerke “Daddy, please help us…”, otvara oči i ispada iz kriostatične komore. "Šta se dešava?" i "Gde sam to kog đavola?" su samo neka od pitanja koja ćete postaviti zajedno sa glavnim likom ove jezive horor avanture kada bude objavljena. Promotivni video i ostale slike slede u nastavku.









S grafičke strane, neke će podsetiti na čuveni Sanitarium. Mene iskreno sa te strane dosta podseća i na matori Crusader (No Regret, No Remorse), a idejno na film Pandorum. Inače, ovakvo 2D okruženje se izgubilo u moru 3D naslova, ali bez problema ume potpuno da definiše atmosferu i prikaže pravu sliku stanja igraču pred oči. Šteta što je redak broj naslova sa takvom izometrijskom grafikom danas. Zato ovaj jedva čekam.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Uuu, jedan baja je pravi.
    Ja sam prvo pomislio na Sanitarium. Cudno je sto nisam na Crusader, bar kad sam video slike, jer sam bas juce drugu linkovo neke klipove.
    Nadam se da ce biti kul igra.

    OdgovoriIzbriši
  2. Intro definitivno podseća na Pandorum. Nadam se da ćete javiti kada izađe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pandorum su inače "kritičari" napljuvali, dok se skoro svima veoma svideo. Lično, uživao sam, dobar SF dobar horor, solidna priča.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa nije baš za pljuvanje ali je prosečan film. Igra u tom fazonu može dobro da prođe.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!