31. svi 2012.

Doom 3 BFG Edition, stiže na jesen


Bethesda Softworks i njihov partner Zenimax Media najavili su za jesen Doom 3 - BFG ediciju igre. Pored toga što je ova edicija znanto ispolirana u grafičkom pogledu, sadrži i dodatak Resurrection of Evil. The Lost Mission je sudbinski naziv za sedam novih nivoa koji će se pojaviti pored svega navedenog. Najbitnija stavka je da izlazi za sve vodeće platforme, a to znači da će ovo biti prva Doom igra za PlayStation 3.

Možda će PC igrače zainteresovati to da su stavili Achievements sistem u igru. Ni to vas ne zanima? U ediciji će se naći i prvi i drugi deo, pionirski uspesi id Software-a. Šta kažete na to, vredi li novca?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Pre par meseci je najavljen i sličan multiplatform rerelease za Quake 4... Rekao bih da ZeniMax očajnički pokušava da vrati pare uložene u kupovinu id Softwarea sada kada je jasno da je Rage posle toliko godina i novca uloženog u razvoj bio potpuni promašaj što se tiče prodaje (iako igra po meni uopšte nije loša kao što neki tvrde) a i Doom 4 po glasinama ima ozbiljnih problema i nećemo ga videti u skorije vreme.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!