11. svi 2012.

Game of Thrones, video razvojnog tima


U novom promotivnom snimku, Cyanide nam daje odgovore na mnoga pitanja vezana za predstojeći akcioni RPG naslov Game of Thrones. "Kada se igra počela razvijati?", "Koliko će priča biti isprepletana sa knjigama?", "Da li je slavni Džordž Martin zaista aktivno pomagao ekipi?", najčešće su postavljena. Moje pitanje glasi - "Da li će svi biti zadovoljni odgovorima?". Bilo kako bilo, igru i dalje jedva čekam.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Да, веома сам задовољан одговорима :D
    Стварно би било досадно да се прати живот од неког познатог карактера из књиге.

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam prezadovoljan. Očekuje se prava poslastica za sve ljubitelje vrhunskog RPGa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova vaša "poslastica" dobija očajne ocene.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nažalost, sada sam video i ja. Očekivao sam više od osrednjeg. Mada, dok ne probam, ne verujem nikome. Posebno ne IGN-u, jer su oni jedini trenutno sa nekom ocenom.

    OdgovoriIzbriši
  5. IGN ne treba ozbiljno shvatati... Poznati su po tome da igrama daju ili previše visoke ili previše niske ocene. I pročitao sam taj opis i lik koji je opisivao igru kaže da je priča odlična, hvali dobro napisane dijaloge i izbore... Dao je nisku ocenu zbog loše grafike, bagova i po njemu dosadne borbe. A borba je u old skul fazonu kao kod Dragon Age serijala i čak i on priznaje da je kompleksna. Na kraju se dolazi do zaključka da lik jednostavno ne podnosi old skul RPG borbu i da je očekivao nešto više akciono... A što se tiče bagova koji poznati RPG nije bio bagovit na izlasku? To se vremenom propravi preko zakrpa a moguće je i samo da je to do konzolne veruije pošto je igra primarno razvijana za PC. Grafika je isto nevažna z a RPG i moguće je opet da će izgledati bolje na PCju. Prvi Dragon Age je razvijan prvo za PC pa je konzolaško izdanje bilo bagovito i izgledalo je dosta lošije. I jednostavno opis na IGNu je izgleda pisao neko ko izgleda ne voli i retko igra RPGove.
    Drugi opisi su inače mnogo pozitivniji http://www.oxmonline.com/game-thrones-review
    + Elaborate and affecting core tale of intertwined fates makes up for introductory doldrums.
    + Plenty of choices that yield sometimes surprising consequences much later in the game.
    – Combat is complex and challenging, but also tedious; often ugly graphics.
    Liku smeta isto što i onom retiju na IGNu ali dao je mnogo višu ocenu. Kao što rekoh to da li će se borba nekome svideti zavisi od ukusa a dok se ne isproba PC verzija nema smisla uzimati u obzir komentare o grafici i tehničkim problemima pošto većina nas planira da igra ovo na PCju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Igra dobija ocene oko 7 i 8 od većina velikih sajtova a glavna zamerka zbog koje ne dobija više ocene svuda je grafika i bagovitost. Svi se slažu da je priča odlična, odlično napisani likovi, mnoštvo izbora i posledica... Utisci igrača su odlični na par foruma na kojima sam gledao. Bloodlines je naprimer svojevrmeno dobijao slične ocene sa sličnim zamerkama a danas se smatra za kultni RPG.
    Čekamo Linkov prvi utisak na Igrorami...

    OdgovoriIzbriši
  7. Nešto će se sigurno napisati uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tim ocenama nikad nisam verovao u potpunosti. Stavke koje ocenjuju me se ne tiču toliko (naročito oko grafike). Iz klipova se vidi da je dosta truda uloženo... šta znam. Prvi utisak by Igrorama će doneti presudu ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Znate, i ove sedmice su mnogo više od onoga što sam ja očekivao. Ne shvatam zašto su neki od ovoga očekivali stvarno dobru igru. Kapiram da se mnogi lože na seriju i knjige ali stvarno: igra vezana za TV seriju, od razvojnog tima čije igre se kreću od mediokriteta do tipičnog shovelware-a, od razvojnog tima koji nema ama baš nikakvog iskustva sa ovim žanrom.
    Hajde da ignorišemo sve ovo i posmatramo igru iz ugla nekoga ko nije upoznat sa serijom i knjigama. Iz ugla nekoga ko jednostavno želi solidan RPG. Da li je bilo šta od materijala koji je bio dostupan pre izlaska, bilo koji video klip ili privju, delovalo zaista dobro i zanimljivo? Nope, ne bih rekao. Igra je u najboljem slučaju zvučala kao mediokritet.

    OdgovoriIzbriši
  10. @Ogisha
    Ni ja ne vrednujem previše pojedinačne opise... Uzimam u obzir ocene kada su sve od prilike u istom rangu i gledam prosečan metascore ali mišljenje igrača je uvek važnije. A kada ocene toliko variraju od sajta do sajta kao u slučaju ove igre onda se slobodno mogu ignorisati.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!