15. ožu 2012.

Game of Thrones, Combat System video

Game of Thrones! Dođe mi da skačem na terasi od sreće. Izbor klasa, deljenje poena stečenim od napredovanja u iskustvenim nivoima, odabir arsenala oružja pa i sam stil borbe, sve je super. Svaka čast Cyanide. Lično me je oduševila mogućnost aktiviranja pauze, tj. usporenog vremena. Nije apsolutno, kao u što smo to radili na space dugme u cRPG-ovima, već je vremenski ograničeno. Poput dijaloških izbora u Alpha Protocol-u. Bezveze da objašnjavam, vidite u prilogu!


Sistem borbe me je podsetio i na DA:O. Jedino može da bude problematično to što izlazi otprilike u isto vreme kada i Diablo 3. Ali ako i priča bude super, onda nema sumnje da će postati jedan od hitova koji se kupuju na siguricu. Ako želite da saznate više o sistemu borbe, napredovanja i sve ostalo, posetite zvaničnu stranicu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Lepo izgleda, željno isčekujem mart. Serijal "Pesma Leda i Vatre" zaslužuje makar dobru RP igru. Trenutno čitam "Sudar Kraljeva" (2. knjiga) i prosto sam oduševljen. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Igra izgleda odlično. Mnogo mi se sviđa ovaj sistem aktivne pauze. Izlazak igre kad i D3 će im oduzeti dobar deo prodaje bez obzira na kvalitet.
    Izgleda da će maj biti mesec dobrih igara :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako se lepo poklapa. Kreće druga sezona u Aprilu, taman dok dođe Maj i mi pogledamo sve. Onda se bacimo na igru da upotpunimo utisak.

    @SkYLiGhT
    Ne engleskom ili srpskom? Ja sam na srpskom pre par godina pročitao prve dve i sada sam ugazio u treću na engleskom. Lektori su manje više ok naši, ali osećaj je daleko bolji ne engleskom jeziku kada se čita. Plus, ne može da ti promakne ništa bitno ako su to menjali u prevodu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nije uopšte problem što izlazi kada i Diablo 3 pošto se radi o dosta različitim igrama. Diablo 3 je akcioni RPG a GoT će biti više fokusiran na priču i likove sa old school taktičkom borbom kao u Dragon Age, NWN2, BG... Definitivno imam velika očekivanja od igre a to što će koristiti staromodni sistem borbe ih samo povećava.

    OdgovoriIzbriši
  5. Borba me neodoljivo podseća na konzolaške verzije DA2.

    OdgovoriIzbriši
  6. @Link_Pain
    Na srpskom, uzeo od ortaka. U suprotnom bih verovatno čitao na engleskom u elektronskom obliku, mada više preferiram da držim pravu knjigu u rukama.

    OdgovoriIzbriši
  7. @SkYLiGhT
    Ako možeš, nabavi Kindle. Definitivno se isplati na duže staze. Ako već želiš pravu knjigu imaš bookdepository.co.uk. Kod njih je i cena dostave odmah uračunata u cenu koju vidiš na sajtu.
    Ja u zadnjih par godina uopšte ne mogu da svarim prevode na srpski i hrvatski. Ovdašnji prevodioci sebi daju previše slobode.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam jedno vreme planirao da kupim polovan kindle ali ona obična verzija ima premali displej a može da se koristi samo za knjige, ne podržava mp3, nikakve video formate itd... Možda jedino kindle fire pošto ima mnogo veći displej a može da radi mnogo više stvari od običnog ali njega još uvek nigde nisam mogao da nađem kod nas polovno a da je sigurno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zato postoje brojni, brojni drugi citaci, cak bolji od Kindle-a, samo iz meni nepoznatog razloga ljudi ne znaju za njih.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ebook_readers

    Ja imam vec pola godine 6' BeBook Neo koji pusta sve formate knjiga koji su mi potrebni, kao i .mp3 (za audioknjige) i cetiri ekstenzije za slike (ako hocu stripove da citam).

    Sto se ociju tice, drasticno je bolja varijanta od piljenja u komp.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!