19. lip 2012.

Enola, demo i specijalna ponuda na kupovinu


Nezavisni razvojni tim iz razvojni tim iz - pazite sad! - El Salvador-a, The Domaginarium priređuje nam horor avanturu. Radnja igre Enola, čiji će naziv pažljivi čitaoci pročitati otpozadi, je smeštena na pusto ostrvo. Vodite lika koji pati od amnezije i treba da ukapira razlog njegovog prisustva na tom ostrvu. Na igračima je da otkriju to famozno pitanje "zašto?", samo ako se ne uplaše kada budu pogledali snimak alfa verzije u nastavku.


Naslov se najviše koncentriše na istraživanje ostrva, a tu su i raznorazne zagonetke koje jedva čekaju da ih neko reši. Međutim, poenta je u tome da je neki serijski ubica na slobodi. Vi morate da ga uhvatite i da rešite zločine. Usput, treba i da provalite svoj identitet! Ne zvuči baš jednostavno, a ni mračno okruženje ne pomaže mnogo. Bez brige, autori su rekli da neće biti monstruma koji vas jure, već im je cilj bio da uđu u ljudsku psihu i maksimalno izraze strah od mraka i nepoznatog. Amnesia: The Dark Descent, ali bez čudovišta, ako je baš neko pomislio na to. Inače, zamisao za ovu igru potekla je od takmičenja ludlum dare.




Demo jeste izašao, ali je igra i dalje u alfa fazi. Kada stigne finalna verzija, cena će biti oko 12 evrića. Ipak, razvojni tim moli buduće igrače da im pomognu u daljem razvitku igre tako što će već sada naručiti igru i dobiti je, bez ikakvog DRM-a, po specijalnoj ceni od oko 8 evrića. To mu dođe oko 33% popusta. Možete je naručiti i preko GamersGate-a, ali razvojni tim toplo preporučuje indievania-u jer će većina para otići njima umesto izdavačkim kućama.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!