27. lip 2012.

Fallout: Lanius, film za prave ljubitelje serijala



Na ivici sloma, pleme Hidebark samo što nije zgaženo pred moćnom silom Cezarove Legije. Međutim, jedan ratnik će pre umreti nego da bude obeščašćen i boriće se do smrti poput pravog samuraja. Drugi po redu krvavi vojskovođa Cezarove Legije iz Obsidian-ove igre Fallout: New Vegas, Legat Lanius, dobija film koga za ljubitelje snima australijski reditelj Wade K. Savage. Cilj je da se tematski prikaže prošlost čoveka koji je postao vrhunski i najbrutalniji ratnik.








U toku avgusta možemo da očekujemo neku vrstu javnog finansiranja za ovaj projekat. Glumci su već izabrani. Laniusa će glumiti profesionalni snagator, scenski glumac i majstor borilačkih veština, Australijanac Johnnny Domino. Žensku ulogu Quill tumači scenski izvođač i model Caris Eves. Člana Cezarove Legije glumiće Kenny Low, akrobata i majstor borilačkih veština. Za opšti dizajn će se pobrinuti Jeffrey Phillips i Simon Boxer. Ljubitelje će obradovati saznanje da će Mitch Lewis ponoviti svoju glasovnu glumu za Laniusa.


Verovatno vam ova teško poznata imena ne znače puno, iako ih možete potražiti na društvenoj mreži, ali je to što rade bitno. Možda jednoga dana ugledamo film sa Frank Horrigan-om, ko će ga znati. U svakom slučaju, iako će ovo biti jedno kratko i verovatno krvavo i brzo iskustvo, pre svega u spartanskom stilu, jedva čekam! A vi, čitaoci?

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!