31. srp 2012.

Anna, nova verzija

Razvojni tim Dreampainters Software objavio je novu verziju svoje horor avanture Anna. Sem što je ispravljena nekolicina grešaka, igra će sada, zahvaljujući cjelokupnoj optimizaciji, raditi malo tečnije. Novu verziju je moguće nabaviti u Internet prodavnici Zodiac.



Igra sada obuhvata titlove na engleskom, italijanskom, francuskom, njemačkom, turskom, španskom i ruskom jeziku i glasovnu glumu na engleskom i italijanskom. Pjesma sa samog kraja igre uključena je u datoteku Soundtrack.zip, a dodata je i podrška za korišćenje tastera ESC kao i opcija Invert Mouse, za pomjeranje kamere u suprotnom smjeru u odnosu na miša.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Zanimljivo deluje ova avantura. Nisam ih davno igrao. Mogao bih probati ovo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro je sto su uopste reagovali. Igra iovako ima dosta mana (zagonetke su izuzetno nebulozne, izrazen pixel hunt) tako da joj prvobitna losa optimizacija nije isla na ruku. I da, taj cuveni ingame meni koji se pozivao na F1 je WTF decenije.

    OdgovoriIzbriši
  3. aaaaa kao da kliknem na link da vidim koliko maraka kosta ova Anna i izleti mi ponuda za igru Amerzone(prva avantura od Benoit Sokal-a) ....aaaaaaaa to godinama trazim da igram za pc, za ps one, bilo kojoj varijanti!!! neverujem! :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!